Sayfa 388/987 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Erdoğan: Faiz sebep, enflasyon neticedir

Erdoğan: Buna inandığımız gün başarılı olacağız

Erdoğan: Bizim değerler silsilemiz var, buna inanıyorsak, batının kapitalist mantığı ve anlayışı ile hareket edemeyiz

*Erdoğan: İsrail'e bakın, ABD'ye bakın, faiz nerede enflasyon nerede, gelin batıya, Almanya, Fransa, buralarda enflasyon nerede faiz nerede

Erdoğan: Kendi ülkemize bakıyoruz, en yakın çevremizde bile bazı dostlar, arkadaşlar faizle hareket etmenin gerekli olduğunu savunacak duruma geliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Bu can bu tende oldukça faiz sebeptir, enflasyon neticedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Vatandaşlarımızdan ve iş dünyamızdan ülkemizin tarihi atılımına destek vermelerini istediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum, bu ülke, bu devlet hepimizin

Erdoğan: Döviz kuru üzerinden bize silah çekmeye kalktılar bunu beceremediler, bizim silahımız daha güçlü

Erdoğan: Dövizden kendi paramıza ciddi dönüş başlamıştır

Erdoğan: Yastık altında tutulan 5 bin ton altının ne kadarını ekonomimize kazandırabilirsek ülke ve millet olarak gücümüz o derece artacaktır

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır
    yahu koca merkez 1000+ çalışanla, ovp de 3 hafta sonunda patlarken
    daha ne denir

5. İşte böyle... sn.medwıng sayfaları güzel mesajlarla doldurmaya başlamış. İçim açıldı. Tüm umutsuzluklarımı attım. Neşe doldum. Artık devlet kurumlarına girebilmek için AKP üyelik kartı istenmeli bence. Koskoca devletin kurumlarına önüne gelen neden girebiliyor ki ? Bu tedbir behamahal alınmalıdır. Huzur lazım huzur. Huzur da AKP de ... mi acaba ? Orası da kaynıyor diyorlar. Bülent Arınç ara sıra güzel haberler veriyor içerden.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İçim açıldı.
    11-12 arası dengelenecekmiş.. fiyat hedefi verildi

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    11-12 arası dengelenecekmiş.. fiyat hedefi verildi
    Ben o kısmını kaçırmışım. Çiş yaparken sessizlik istediğimden ..... Siz böyle yazınca inanmak istedim ve birden Kadir İNANIR aklıma geldi. Sahi Kadir İNANIR ne durumda ? Hiç ses - seda yok. İnanmaya devam ediyor mu acaba ?

8. Analar ne başkanlar doguruyor

Ek 28118Ek 28117
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 388/987 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •