Sayfa 396/987 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Mango fiyatı çok uygun geldi, biraz kurutmalık alsammı acaba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. yeni yılda dolarda yeni zirveler için reisime ve onun liyakat dolu kadrosuna güvenim sonsuz.

3. Tüm hisse-net ailesi ve başlık müdavimlerinin yeni yılını kutlar,aileleriyle birlikte,sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ederim...

not:her ne kadar bugün dışarıda karşılaştığım bir çakma sofu,kendi iş bilmezliğini dine bağlayıp canımı sıktıysa da inadına güneşli,güzel günler gelecektir diyorum.....

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    seninde yeni yılın kutlu olsun...
    heval bir tospa iki, haklı çıkın yeter
    Tahmin abi sallamasyon yapıyik adı üzerinde ))

Son TÜFE tahmini mi de yeni yıla bırakmadan yapayım. Aylıkta çift, yıllıkta yüzde 30 u göstereceklerini hiç sanmıyorum. 29.90 olur ama 30 olmaz. Ona göre aylık bir rakam gelir. Tam hesap yapmadım ama işte 7.50-8.50 arası kurtarıyor sanırım.

Emekliye enf+ 500, memura da enf+ 500 (maksimum 750) bir ek zam gelir. İş biter.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu gece yarısından sonra benzine 55 kuruş, motorine 1 lira 10 kuruşluk bir zam bekleniyor
    Dolar bir günde 12den 18lere çıkınca benzine 6 Lira filan zam yapmak gerekiyordu tek seferde. Bunlar da tek seferde 6 TL zam yaparsak isyan çıkar deyip, zorla doları 10liraya düşürdüler, şimdi azar azar artırıp, her gün benzine zam yapıyorlar. Dah dün gelmemiş miydi zam...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Tahmin abi sallamasyon yapıyik adı üzerinde ))

Son TÜFE tahmini mi de yeni yıla bırakmadan yapayım. Aylıkta çift, yıllıkta yüzde 30 u göstereceklerini hiç sanmıyorum. 29.90 olur ama 30 olmaz. Ona göre aylık bir rakam gelir. Tam hesap yapmadım ama işte 7.50-8.50 arası kurtarıyor sanırım.

Emekliye enf+ 500, memura da enf+ 500 (maksimum 750) bir ek zam gelir. İş biter.
    Yapma Sayın Tospa,tüm hevesimizi kursağımızda bıraktın,sen değil miydin ne yaparlarsa yapsınlar aralık enflasyonunu tek hane çıkartamazlar diyen,sana güvendik borca girdik,anlamam eksik gelen zammı şu ibana gönder lütfen...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Topiğin müdavimi arkadaşların yeni yıllarını kutlar mutluluklar dilerim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yapma Sayın Tospa,tüm hevesimizi kursağımızda bıraktın,sen değil miydin ne yaparlarsa yapsınlar aralık enflasyonunu tek hane çıkartamazlar diyen,sana güvendik borca girdik,anlamam eksik gelen zammı şu ibana gönder lütfen...
    8 altı çok ayıp, 8-10 arası ayıp ederler dedim abi. Mızrak çuvala sığmıyor dedim. Ama bugün net ve son kararımı verdim. Çok ayıp ile ayıp arasında bir karar olacak)))))

Sayfa 396/987 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •