Sayfa 400/987 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Tüm işlerini kendi paramızla yürütsunler ki, onlari daha guzel soyalim diyecek hali yok.

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Mazuta 1.30 tl pompiş va yılbaşı özel porgramı , iyi seneler.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Veda busesi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ankara'da Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ''Kılıçdaroğlu yarım saate sizi ziyarete geliyor'' Diye Arayıp Fahiş Fiyattan Zincir ve Asma Kilit Satan Çete Çökertildi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=400474
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yilbasi seyahat tatilcilerinden sakal operasyonu ,oyle bedava kutlama yok.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ankara'da Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ''Kılıçdaroğlu yarım saate sizi ziyarete geliyor'' Diye Arayıp Fahiş Fiyattan Zincir ve Asma Kilit Satan Çete Çökertildi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=400474
    Bittim yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Tüm insanlığın ( ayrıştırmadan ) Yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.

7. Bugünü kendime ayırmıştım. Ekranları kapatmıştım. Bir yakınım ( dolara düşmandı ) çok ısrar ederek kendisine dolar almamı istedi. Bankalarda dolar hesabı yokmuş, internet bankacılığı da kullanmıyormuş. Bunun üzerine ekranları açtım ve gördüğüm manzara karşısında buraya da 2 cümlelik bir yazı yazdım. Sonra silivriyi düşündüm ve 1 dk. içinde sildim.

Bu yakınımın ( kendisi gerçekten çok saf kalplidir ) içine doğmuş olmalı ki tüm tabularını yıkarak, fiyat bile sormadan , tavsiye istemeden dolar almamı istedi. Nakiti saydı elime, kendi adına al sonra bankadan çek bana ver dedi. Kıramadım aldım. Almamla '' İleri , atıl kurt '' dedi sanki birileri....

Yatırım tavsiyesi değildir. Bu konuda profesyonel yardım alınız.

8. Pazartesi enflasyonu çok yüksek bekleyen anketörler bu sefer tutturabilecekler mi yoksa yine terse mi yatırılacaklar ? Eğer TUİK gerçek rakamlarla , şeffaf olarak enflasyonu açıklarsa memur ve tüm emekliler iyi bir zam alabilir. ( iyi derken gerçek enflasyona yakın demek istiyorum ) Yoksa yine hüsran ....

Sayfa 400/987 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •