Sayfa 157/1002 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Pazartesi yeni bir yıl ve ayın ilk iş günü olacak.
    Acaba diyorum bilmediğimiz bir şeymi vardı da dolar yılın son günlerinde tekrar zıpladı.
    Yoksa artış artık önlenemez bir hale mi geldi
    Aslında bilanço falan deyip düşük tutmak gerekmiyormuydu doları.

Yeni bir yıla gireceğimiz önümüzdeki hafta bir gevşeme bekleyen varmı dolarda.

Bist'te dolara endeksli oldu artık
    Onu da etkileyecek kurun seyri.

Tüm arkadaşlara sevdikleriyle birlikte önce sağlıklı, sonra huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.
    Kazanç olsa da olur olmasa da.

2. Tüm insanlığın yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Pazartesi yeni bir yıl ve ayın ilk iş günü olacak.
    Acaba diyorum bilmediğimiz bir şeymi vardı da dolar yılın son günlerinde tekrar zıpladı.
    Yoksa artış artık önlenemez bir hale mi geldi
    Aslında bilanço falan deyip düşük tutmak gerekmiyormuydu doları.

Yeni bir yıla gireceğimiz önümüzdeki hafta bir gevşeme bekleyen varmı dolarda.

Bist'te dolara endeksli oldu artık
    Onu da etkileyecek kurun seyri.

Tüm arkadaşlara sevdikleriyle birlikte önce sağlıklı, sonra huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.
    Kazanç olsa da olur olmasa da.
    Benim anlamadigim ,piyasada TL sikisligi var iken ,nasil doviz alininiyor,gercekten ilginc

Saglikli yillar herkese

4. Sabah IPV fonuma satış taliamatı girdim paranın hesaba geçeceği tarih olarak 5 Ocak yazıyordu fakat 10 dakika sonra girdiğimde tarih 6 Ocak olarak değişmiş gördüm. Bunun nedeni ne olabilir? Bilen bir arkadaş bilgilendirirse memnun olurum.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Benim anlamadigim ,piyasada TL sikisligi var iken ,nasil doviz alininiyor,gercekten ilginc

Saglikli yillar herkese
    benim anlamadığımda tl sıkışıklığı nasıl oluyor? bu tl nin bir sahibi yok mu? bu tl sahibine , özellikle gecelikte durana yeterli faiz vermezsen elbette döviz yada ona bağlı altın, eurobond yada fonlarına gider. not: ziraat likit fon bugün eksi faiz verdi.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Sabah IPV fonuma satış taliamatı girdim paranın hesaba geçeceği tarih olarak 5 Ocak yazıyordu fakat 10 dakika sonra girdiğimde tarih 6 Ocak olarak değişmiş gördüm. Bunun nedeni ne olabilir? Bilen bir arkadaş bilgilendirirse memnun olurum.
    3 ocak londra tatil.
    o yüzden 6 ocak öğleden sonra gelir para.

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

Saglikli yillar herkese
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    benim anlamadığımda tl sıkışıklığı nasıl oluyor? bu tl nin bir sahibi yok mu? bu tl sahibine , özellikle gecelikte durana yeterli faiz vermezsen elbette döviz yada ona bağlı altın, eurobond yada fonlarına gider. not: ziraat likit fon bugün eksi faiz verdi.
    Şurada yazılanları bir okuyun
    Doğrumudur değilmidir bilemem.
    Sizler ne dersiniz bu yazıya.
    https://eksisozluk.com/yabancilarin-...amasi--7126089

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Sabah IPV fonuma satış taliamatı girdim paranın hesaba geçeceği tarih olarak 5 Ocak yazıyordu fakat 10 dakika sonra girdiğimde tarih 6 Ocak olarak değişmiş gördüm. Bunun nedeni ne olabilir? Bilen bir arkadaş bilgilendirirse memnun olurum.
    saat 13 gibi ( 13.15 de olabilir)emir girilirse 1 gün kayma oluyor.

Sayfa 157/1002 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •