Sayfa 408/987 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Memedabi Günaydın...

Çöpün 13 de 1i...
    vanilya vatandaşla olmaz..
    ejder meyveli ile olur.....
    isrâ 16 var abi... Ekip işi bu.
    Ankara kedileri ciğercinin ırzına geçmeyi bıraksınlar...
    Aç kalınca, ciğer almış buzluğa atmışlara sarmasınlar....

Büyük oynayan büyük batırır,
    Devletle oynayan devleti batırır
    Avrupa merkez Bankası

Osmanlı Bankasi

Euro

Bu kadar

2. With a monetary agreement, Turkey would gain the right to adopt the euro as its legal tender and have the right to issue euro coins — bills would be issued by the European Central Bank (ECB) only.

Bak önly ecb yok bende Osmanlı Bankası var. Böylece yerli millî.

2 TL si olana 1 Euro verilmesi gerekiyor. Çöp dolari olanlar ucun birini almali bilanço böyle 2013 fiyatlandırmasına dönüş.

Böylece bankalar 1 ay tavan. Ekonomi füze..

3. Euro ya geçtin mi soygun sona eriyor. Bankadan TL kredi çekip yagmacilar gelip herşeyi alıp sonra 3 de 1 ini krediyle ödeyip talan edip gidemiyor.

4. TL kredileri de Euro ya ceviririm. Öyle boş beleş kredi alıp 19 dan Euro alan vatandaş 2 liradan hesaplı Euro kredinizi lütfen ödeyin dedin mi aklını almak kolay.

Dayı aklınizi alacağım bana oy verin

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Son zamlardan sonra iyi geldi. İçim ısındı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ticarethaneye %167
    sanayiye %157 zam geldi.

mesken ikiye bölündü günlük 5 kwh üstü tüketiyorsanız %184, altında tüketiyorsanız %67 zam geldi.

Doğalgaza da %25 gelmiş genel.

Ekşiden aldım verileri.

Geçmiş olsun.
    Deniz hoca da şöyle yazmış;

"Verimlilik odaklı kademeli tarifeye geçiş ile birlikte 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren mesken aboneleri için aylık 150 kWhe kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat 1,37 TL/ kWh, aylık tüketimlerin 150 kWhın üstündeki kısmı için ise 2,06 TL/ kWh olarak uygulanacaktır ifadelerine yer verildi"

Not:Zam gelmeden vergisiz ,birim kwh ücreti:0.73937 TL idi.(Bizim evin faturalarında)
    Bu durumda elektrik ücretlerine 150 kwh altında tüketim yapanlara %85.29,üstünde tüketim yapanlara %178,62 zam gelmiş oluyor.

Haberlerde farklı zamcık oranları yazıyor.
    Giren çıkan belli değil.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Deniz hoca da şöyle yazmış;

"Verimlilik odaklı kademeli tarifeye geçiş ile birlikte 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren mesken aboneleri için aylık 150 kWhe kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat 1,37 TL/ kWh, aylık tüketimlerin 150 kWhın üstündeki kısmı için ise 2,06 TL/ kWh olarak uygulanacaktır ifadelerine yer verildi"

Not:Zam gelmeden vergisiz ,birim kwh ücreti:0.73937 TL idi.(Bizim evin faturalarında)
    Bu durumda elektrik ücretlerine 150 kwh altında tüketim yapanlara %85.29,üstünde tüketim yapanlara %178,62 zam gelmiş oluyor.

Haberlerde farklı zamcık oranları yazıyor.
    Giren çıkan belli değil.
    İşin özeti ticaretle uğraşmayıp sabit gelirli olana her geçen ay daha çok girecek..

Burada halen dolar artışına sevinsin insanlar. Artık akaryakıt gibi devanlı artacak elektrik ve doğalgaz görürsünüz.

Resmi açıklanan her elektrik doğalgaz zammını ben x2 alıyorum.

%1 zam yaptık dedikleri ayda bile %30 fark etmişti fatura hatırlayın.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bide sok meyvesuyu vardı azerbeycanda geçen oda güzel giderdi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 408/987 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •