Sayfa 218/243 İlkİlk ... 118168208216217218219220228 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

1. Bitcoin Yılbaşı grafiği
    Her şey Mart sonu-Nisan başı 40binde düğümleniyor.
    4 yıllık Bitcoin madenciliği düşürülmesi de dikkate alan 3 ayrı zaman sayımına göre
    3 ayrı renkte olası senaryoyu işaretledim.
    20 günlük ortalama üzerinde kapanış ve yuarı ataklarda shortta ısrar edilmemeli.
    Benim bugüne kadarli tecrübelerim Turuncu senaryodan yana, milyarlarca XYZ kuşağı var digital paralara para yatıran, servet kovalayan. 2 tane devlet var hazinesini digital paraya bağlayan. Ben olsam 60bin üstünde MEGA OBO yaparım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Viopu 2022 kapatacak kadar kontrolü ele geçirmiş çetenin elbette ki kararı bellidir. Sadece hangi tarafta kümelenme olacak, hangi tarafı öpelim diye bakınıyordur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saat 17:30da öyle bir hareket yaptı ki;
    Pazartesi alacaksa eğer bütün hafta alacak,
    Satacaksa eğer bütün hafta satacak.

3. Şarkılar gibi, aşklar gibi, tutkularınız gibi, umutlarınız gibi onyıllar, hatta yüzyıllarınız olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=cjRCZPkb-08
    https://youtu.be/KbmYHDbaE-o
    https://youtu.be/uaV1pnbEJXY

4. Tatil günü canımız sıkılıyor.
    100 kaldıraçla 3 tane BTC aldım 47.009 ortalamayla. Birini Saat 9.30 sinyali SAT dedi. Birini verdin 47171e. Diğer ikisi de gidecek saat 10.30a kadar. Prensip işte, BTC short yapmıyorum.
    Biri daha gitti 47196dan
    Sonuncu da gitti 47229dan
    Sonraki sinyali bekleyeceğiz.
    2,5 saatte 1410 dolar teminata 567,5 dolar kar 28,9 komisyon.

Oyunagelenadam, seni çok iyi anlıyorum. Digital platformlar varken, borsa vadeli falan kahır gibi...
    Son düzenleme : fuzzy_logic; 02-01-2022 saat: 10:48.

5. Yılbaşı işlemlerim yılbaşına btc eth de long girdim sabah baya mutluluk ile uyandım..
    Sonra long short denedik biraz birşey alıp bıraktık..
    Demem o ki iyi başladık..
    İşlemler telden olduğu için 240 dk altında bir oluşum belirmiş ise tepkisel aksi yönde ya da ana trende uyarak işlem açtım..
    Herkese mutlu yıllar..
    Tüm pozlar 500 dolarlık pozlar..
    Uzun vade web 3.0 coinlere binance de bulunan tüm coinlere bundam 45 gün önce yazmıştım giriş yapmış an itibariyle le de güzel karlar almış bulunmaktayım..
    Minik salinmlara az giriş yaparak kaldıraç çok tutmayarak yeniden alıma başladım spot kafası..
    Hakkımızda Hayırlısı .. işim bittiğinde yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde ana yön ana yön altı kalan periyotta işlemleri burada paylaşacağım..
    Şaka bir yana burdan gelen para ile borsadan alım yapmak konusunda eskisiden daha cesurum..
    Selam ve dua ile

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. GUBRF
    25.10.2020 tarihinde grafik çalışıp paylaşmışım.
    43den alınır diye yazmışım.

Grafiği güncelleyelim dedim.
    Mart sonuna kadar 70 altından alıp 90 üstünden satarım.
    Biriktirdiğimle Genel Kurul öncesi 70 civarı toplar yaz tatili için 110 üzerinden satarım. Sene sonuna kadar üçgen benim oyun alanım.
    İşte teknik,
    İşte trade.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yılbaşı işlemlerim yılbaşına btc eth de long girdim sabah baya mutluluk ile uyandım..
    Sonra long short denedik biraz birşey alıp bıraktık..
    Demem o ki iyi başladık..
    İşlemler telden olduğu için 240 dk altında bir oluşum belirmiş ise tepkisel aksi yönde ya da ana trende uyarak işlem açtım..
    Herkese mutlu yıllar..
    Tüm pozlar 500 dolarlık pozlar..
    Uzun vade web 3.0 coinlere binance de bulunan tüm coinlere bundam 45 gün önce yazmıştım giriş yapmış an itibariyle le de güzel karlar almış bulunmaktayım..
    Minik salinmlara az giriş yaparak kaldıraç çok tutmayarak yeniden alıma başladım spot kafası..
    Hakkımızda Hayırlısı .. işim bittiğinde yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde ana yön ana yön altı kalan periyotta işlemleri burada paylaşacağım..
    Şaka bir yana burdan gelen para ile borsadan alım yapmak konusunda eskisiden daha cesurum..
    Selam ve dua ile
    Tüm yılın böyle bolluk bereketli olsun.
    BTC 60bine bir atak ne güzel olur.
    20 günlük ortalamayı bugün geçmez, pazar alışkanlığı var.
    Ama yarın ve salıya iki yeşil askeri dikerse, OBOyu çizer bahara kadar.
    29bin oradan küs küs bakıyor.

8. Tarihsel istatistik:
    Türkiyede ekonomik kriz olan sezonlarda ligde çampiyon Galatasaray olur, ertesi sene Beşiktaş.
    3 liradan Galatasaray, 4 liradan Beşiktaş alıcıyım.

Sayfa 218/243 İlkİlk ... 118168208216217218219220228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •