Sayfa 668/1002 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    VOB dan kazandığınız her para başkasının parası. Cebinden alıyorsun. Ailesini yok ediyorsunuz. Çocuğunu yok ediyorsunuz.

Yapmayın. Yasaklansın.
    Viopu anlamışsınız kesinlikle. Hepimiz sisteme karşı oynuyoruz yönü doğru tutturan kazanıyor yanlış oynayan kaybediyor. Cuma günü 10.000 lot endeks alsam ya da satsam o kadar küçük yatırımcının poz açmasına mı kalacak benim pozum yoksa tek kalemde piyasa yapıcı mı karşılayacak bir düşünün.

Ucaklar düşüyor ucmasinlar, arabalar çarpışıyor kaldırılsınlar, cam bardaklar kırılıyor uretilmesinler, köpekler ısırıyor toplansinlar... yasağın sonu var mı kardeşler???
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    VOB dan kazandığınız her para başkasının parası. Cebinden alıyorsun. Ailesini yok ediyorsunuz. Çocuğunu yok ediyorsunuz.

Yapmayın. Yasaklansın.
    Yönetime bildirdim yeter be Allah allahhh boş konuşmanın tarihini yazdı vatandaş boku çıktı boku yeter da. Çok istiyorsan git amk Çin'de yasa

Benim annadığıma göre memnet abi dayu şeyin artacağına işaret etti..
    Bende şeyi 20 sene önce amerikan Pavyon una girmek için almıştım..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. 180 liralik bir Aralik ayi elektrik faturasi 403 lira oluyormus son zamla hesaplamislar. Haydi masallah masallah. Bir tur halayi hakettik hop. Kasap havasi.

Gaz lambası ve mum satışlarında inanılmaz patlama yaşanır , birçok damat artık içgüveysi olarak yaşamak zorunda kalır , tarihi günler yaşayacağız bu sene....

Ampül söner mi diyon

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Gaz lambası ve mum satışlarında inanılmaz patlama yaşanır , birçok damat artık içgüveysi olarak yaşamak zorunda kalır , tarihi günler yaşayacağız bu sene....
    Dünya lideri ülke olmak icin çıktığımız yolda, açlıktan ölmeme yollarini ariyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ampül söner mi diyon
    gözleri parlar...

Sayfa 668/1002 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •