Sayfa 469/987 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Erdoğan : Elektrikte vatandaşımızı ezdirmemek sözümüzü yerine getirdik

Erdoğan : Vatandaşımıza kömür yardımı yapılmasının yanında doğalgaz yardımınında yapılmasına karar verildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. vatandaşı ezdirmemek mi ? 127% değil mi zam?

Erdoğan : Market raflarındaki artışın bir kısmın kaynağı küresel fiyatlandırmadır.

Erdoğan : Bir kısım fiyatlar açıklanabilir degil bunun üzerine gidiyoruz

Erdoğan : Enflasyon rakamları Amerika , Almanya , İspanya da en yüksek enflasyon rakamlarını yaşamaktadır.

Erdoğan : Her ne sebepten olursa olsun bu yıl açıklanan enflasyon rakamından dolayı üzgünüz . Enflasyonun boynunu kırarak en kısa sürede tek haneye düşürmekte kararlıyız .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    vatandaşı ezdirmemek mi ? 127% değil mi zam?
    Doğru söylüyor eğer tam olarak lafı öyleyse vatandaş elektrikte ezilmedi elektrik sadece çarpar ezmez. vatandaş elektrik faturası altında ezilir.

5. Bunlar iyice milletle dassk geçmeye başladı.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Yeni ekonomik kararlar yarın meclise sunuluyor

Erdoğan : Dogalgaz ve elektrikte uygulanan tarifler vatandaşımızın lehine düzenlenmiştir
    Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Erdoğan : Vatandaşlarımızı enflasyonun altında ezdirmemek için önemler aldık almaya devam ediyoruz

Erdoğan : Memurlarımızın maaşlarında toplam 28% artış yapıldı , Ocak döneminde %5 dönem zammını da %7,5 olarak uygulama kararı aldık

Erdoğan : Düşük maaş alan emeklilerimiz icin düzenleme yapıyoruz , hiç bir emeklimiz 2500 TL’nin altında maaş almayacak

Erdoğan : 1500 TL’den başlayan maaş alan 1 milyon 566 bin emeklimizin maaşını 2500 TL yapıyoruz .

7. zuhur eden beklenmedik yüksek enflasyon için üzgünüz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Açıklamaya göre emeklilere ayrı bir zam yok , sadece 2500 TL altında maaş alan emeklilerin maaşı 2500 TL’ye çıkarılıyor

Sayfa 469/987 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •