Sayfa 492/563 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Evet şimdi rta ve glryh hissedarlarına bı soru ..
    Pandemi endemiye dönüşürse RTA glryh kaç olur???

2.  Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Evet şimdi rta ve glryh hissedarlarına bı soru ..
    Pandemi endemiye dönüşürse RTA glryh kaç olur???
    Emin ol beklenen çıkış o zaman olacak

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by DİŞÇİ Yazıyı Oku
    Emin ol beklenen çıkış o zaman olacak

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Siz emin olmussunuz ve inanmissiniz .
    Umarım inandığıniz gerçekleşir kazanırsınız.
    Benim alım yerim artık 2.50 ve altı degil.
    2.20 ve altı olursa arada uğrarım..
    Herkese bol kazançlar sabirlar
    Asla ytd...

4. Rezillik diz boyu, ınvestıngde yazılanları okuyunca ben utandım.. Bu kadar pess !!

5. Para kazanbilirsiniz, çok para da kazanbilirsiniz, ama nasıl kazandığının hiç mi önemi yoktur, her şey mübahmıdır ? insan ömrünün bir süresi vardır ve bu süre içerisindeki en degeri şey " Bir hoş seda' dır bu gökkubbe altında baki kalan " yazık, sizinde paranızında .. canını cehenneme..

6. Güler genel kurulunda hisse alımı yapılacak denmedi. Murat bey bu konu yönetim kurulunun salahiyetindedir tek başına burda açıklama yapmak mevzuata uygun değil demişti. Bu mesaj yatırım ilişkilerinden geldi.. Burada genel kurulda olanlar böyle yazmadı..

7.  Alıntı Originally Posted by kobra Yazıyı Oku
    Güler genel kurulunda hisse alımı yapılacak denmedi. Murat bey bu konu yönetim kurulunun salahiyetindedir tek başına burda açıklama yapmak mevzuata uygun değil demişti. Bu mesaj yatırım ilişkilerinden geldi.. Burada genel kurulda olanlar böyle yazmadı..
    Ben kuruldaydım, adam genel kurulda; Güler ın hısse fıatının düşük olduğunun farkındayım, boyle devam ederse gerı alım yaparım dedı, hatta madde ekleyebılırsek şımdı yazalım dedı, ama ayşe terzı mudahale ederek sonra dedı.. yalan soyleyının ALLAH belasanı versin. sen şimdi neye dayanarak adam genel kurulda gerı alırım yapacak demedı dıyorsun ? ben yalan soyluyorsam benım ama sen soyluyorsan senın ALLAH BELANI VERSIN OLUR MU ? Delikanlı olun üç kuruşa satmayın onurunuz, sen neye dayanarak demedı dıyorsun. ben gözumle gordum kulagım ıle duydum,, ya sen ? sen ney e dayanarak demedı dıyorsun ? ayıptır..

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ben kuruldaydım, adam genel kurulda; Güler ın hısse fıatının düşük olduğunun farkındayım, boyle devam ederse gerı alım yaparım dedı, hatta madde ekleyebılırsek şımdı yazalım dedı, ama ayşe terzı mudahale ederek sonra dedı.. yalan soyleyının ALLAH belasanı versin. sen şimdi neye dayanarak adam genel kurulda gerı alırım yapacak demedı dıyorsun ? ben yalan soyluyorsam benım ama sen soyluyorsan senın ALLAH BELANI VERSIN OLUR MU ? Delikanlı olun üç kuruşa satmayın onurunuz, sen neye dayanarak demedı dıyorsun. ben gözumle gordum kulagım ıle duydum,, ya sen ? sen ney e dayanarak demedı dıyorsun ? ayıptır..
    RTa yatırımcı ilişkilerinden gelen mesaj aynen o şekilde... WhatsApp mesaj at istersen genel kurul da hisse geri alım kararını sor adamlara...

Sayfa 492/563 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •