Sayfa 725/1002 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Kendimi tebrik ediyorum.
    Ne sepet yapmışım üüüle, bugün de ort. Yüzde 3 yükseldi
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yatırımcısı kusura bakmasın ama Sasa ve Hektaş da bu kadar ultra değerlenecek bir hikaye bana göre yok. Topiklerine de bakıyorum. Bu kadar gelecek vaat eden ne yatırımları ve geri dönüşleri olacak daha derli toplu bir çalışma görmedim.
    Tamam değerli 2 şirket. Bunda sıkıntı yok ama bu kadar büyüme yaratacak yönleri fazla abartılıyor mu onu bilemiyrum
    Hektaş için hem fikiriz ama sakın topiğinde yazma hemen linç ediyorlar tarımsal jenerik ilaç üretiyor ve gübre. İhracatı bizim sanayideki atölyeler kadar, alacaklar 200 günde tahsil ediliyor, dünya kadar borç var, alacakların çoğunun ucu çiftçi Ahmet ağa, Mehmet ağaya dayanıyor. Al alabilirsen şimdi pet maması fabrikası da kuruyormuş.
    Tek elle tutulur konusu tohum işi olabilir. O da belirsizlik içeriyor.
    Neyse bizim gibiler böyle düşündükçe de hisse fiyatı uçtukça uçuyor. Çok da detaycı olmamak mı lazım acaba
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Hektaş için hem fikiriz ama sakın topiğinde yazma hemen linç ediyorlar tarımsal jenerik ilaç üretiyor ve gübre. İhracatı bizim sanayideki atölyeler kadar, alacaklar 200 günde tahsil ediliyor, dünya kadar borç var, alacakların çoğunun ucu çiftçi Ahmet ağa, Mehmet ağaya dayanıyor. Al alabilirsen şimdi pet maması fabrikası da kuruyormuş.
    Tek elle tutulur konusu tohum işi olabilir. O da belirsizlik içeriyor.
    Neyse bizim gibiler böyle düşündükçe de hisse fiyatı uçtukça uçuyor. Çok da detaycı olmamak mı lazım acaba
    Bu yorumunuzu görünce sasa da 2.70 lerden maliyetlenirken tahta bir anda ivmeye kalktı , ozaman teknik yorumlama yapardım topiğinde bazı arkadaşlar beni tahta yapan olarak suçlamaya başladıNedeni teknik öngörülerimizle alakalı , sonra o ara açıkçılar ve bir grup tahtaya salça oldu gerçek tahta yapıcı acımadı tahtayı brüt takasa soktu işte hikaye orada başladı sasa da , neler neler yazıldı negatif yok yukarda malı verdiler , yok bedelli geliyor vs vs tahtaya ve erdemoğluna inananlar çoooooooook güzel paralar kazandı bu yolculukta.Dediğiniz gibi herkes aynı şeyleri görse zaten tahta ivme yakalamaz , ben tahtadayım yoluda uzun böyle zamanda her babayiğit taşın altına bu kadar gövdesini koymaz diyelim.kolay gelsin.

4. Buraya ve özl le güzel dilekler yazan herkese teşekkürler.
    helallik isteyen herkese benden yana helal olsun,
    yalnız yararlanıpta KİBİR inden boğulanlara helal
    etmiyorum.Bulut 53 kuralıdır bilen bilir.

5. sasa güzellemesi gördük ya bu borsa artık bitmiştir
    sasa denen kağıdı 10 kere cebinden çıkartacak kağıtlar yerlerde sürünüyor. siz şuna spek hareketler desenize. ne evirip çeviriyorsunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Fitch: Dövizdeki oynaklık Türk belediyeleri baskı altına alabilir- bloomberght.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, dövizdeki oynaklığın, borcunun büyük kısmı hedge edilmemiş büyükşehir belediyelerinin sürdürebilir borçlarını olumsuz etkileyebileceği konusunda uyardı.

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, negatif operasyonel ortamın, özellikle de devam eden yüksek Döviz oynaklığının, önemli ölçüde hedge edilmemiş borç pozisyonlarına sahip Türkiye'deki büyükşehir belediyelerinin borç sürdürülebilirliği üzerinde baskı oluşturabileceğini belirtti.

Bu ihtimalin baz senaryo olmadığını belirten Fitch, yayımladığı raporda büyükşehir belediyelerinin operasyonel dengelerinin sağlam kalmasını beklediklerini ve en çok etkilenecek belediyelerin toplam ortalama borç stoklarının yüzde 77'si dövizden oluşan ve hedge edilmemiş olan İstanbul, İzmir ve Antalya olduğunu belirtti.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://t.co/3oRN8dCgGG
    Belediyelere gelene kadar... 🙂

Sasanın en büyük efsane tahmincisi Harun Kahramandır , 4 sene önce hisse 1.80 ken bu hisse uçacak demişti dediği aynen çıktı , kulakları çınlasın büyük oyuncu...

Sayfa 725/1002 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •