Yer burası galiba.
https://www.ilbank.gov.tr/hasilatpaylasimi/2
Peki şirket bitiremediği projeler için bedelli yaparken bu ihaleye niye girip aldı o zaman.
Yer burası galiba.
https://www.ilbank.gov.tr/hasilatpaylasimi/2
Peki şirket bitiremediği projeler için bedelli yaparken bu ihaleye niye girip aldı o zaman.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
seermaye artırımı tarihi belli mi ?
ulan arkadaş hangi kağıda giriş yapmayı düşünsek sert oyak satışı ile karşılaşıyoruz.!!!
geçen rtalb de denk geldi , şimdide kiler töbe töbe ! sn. hissedarxd rtalb de sayıyordu ne güzel[emoji846]
gördüğüm kadarı ile bu oyak'ın satışlarının bitmiş olması gerekiyor.
11.11.21 / 17.12.21 arası : 7.1 milyon net hisse almışlar (ki bu tarihler arası 13 milyon lota kadar çıkmışlar ve ama son noktada kalan 7.1 milyon lot)
şimdi ise son 2 günde
04.1.22 / 05.01.22 arası : 6.4 milyon nette hisse satmışlar. ama alım satım farkına bakıkınca bir miktar 500-600 bin lot küçük yatırımcı almış gibi duruyor. Kısacası oktanlı satış bitmiş olmalı.
bu ne zırva ticarettir be arkadaş. ciddi zarar yazılmış duruyor.bu hesaba göre oyak satışı bittiğine göre , ve piyasa fiyatı da bedava kaldığına göre yarın artık pozisyon açmaya başlayabiliriz sonunda "yatırım tavsiyesi değildir"
Son düzenleme : hayek; 05-01-2022 saat: 21:24.
çok tşk ederim süreci atlattık inşallah
yani ben son 1 aylık takası incelediğimde gördüğüm tek şey tüm alıcıların küllüm zararda olduğu.
mecnurun beyin kanaması geçirdiği gün tahtayı 2.60'a çekip ordan 2.21 tabana kadar verdiler. Mecnurun hisselerini sattılar. Ama o gün dahil alanlar bugün dahil hala hisse almaya devam etmelerine rağmen maliyetleri epey yukarıda kalmış gözükmekte.
Mecnurun ölmesi tahtada işi bozdu sanki ? o kadar hissenin üstüne 2 gündür de oyaktan sanırım kasım ortası gibi alınan sanki tek elden gibi duran satışlar vardı, sanırım o da bitti.
bu kadar malı bir şekilde aldılar, alanlarda açıkça gözüküyor ki aynı aracı kurumlar. bakıldığında sermaye artırımı sürecide var, ki geçen seneki gibi olursa 2-3 hafta içinde onaylanabilirde.
Takas ve bedelli kısmındaki belirsizliği bir yana bırakırsak da şirketin karlılığı çok ciddi oranda artmış gözüküyor. Yıl sonu değerlemeler ile birlikte 550-600 arası kar gelme olasılığı yüksek. bu durumda fk'sı bu fiyatlardan 1.7 falan olacak ki ? şaka gibi
Valla silme 22 gün oldu bugün ile birlikte düşüş devam ediyor, bu 22 günde 3-4 kez yeşil mum yakmış ama sadece önceki günün bir tık üstü olduğu için düşüş kabul ediyorum. Bu piyasa fiyatlarını bu bilanço ile açıklamanın izahı yok. Şu an ölü olması gereken yer 3 lira olmalıydı.
normalde değerleme raporlarını da göndermeleri gerekiyordu o da gelmedi , yarın yada cuma gelebilir
ama durum da ortada
ama ben yarın artık bir miktar pozisyon açacağım
"yatırım tavsiyesi değildir"
Yer İmleri