Sayfa 412/699 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    pardon bire konuda doğru söylemeniz diğer konularda sallamanızı yanıltmanızı doğru kılar mı? sürekli söyledim söyledim demek yerine bazı şeylere odaklansanız ve kimseye rahatsızlık vermeseniz daha iyi olmaz mı? yanıldığınızı bile kabul etmek zorunuza gidiyorsa yanılmayın ve yanıltmayın...

kısaca tekrar yazayım...
    1 BCG saklaması olmayan bir aracı kurum başkasına mal alır ve başkasının malını satmaz...
    2 açığa satış çok farklı bir olaydır karıştırılmamalı
    3 bunlar yazıldığı halde ertesi gün tekrar yazdınız açığa satış diye. sizi uıyaranlara verdi,ğiniz link tarih olarak bir gün öncesi idi
    4 bunlar yazıldığında ama ben filanca şeyi doğru söyledim deyip ne yapmaya çalışıyorsunuz derler ve ciddiyetiniz kalmaz...
    Tamam peki haklısınız

2. kavga etmen guzum

3. Yaklaşık 1.33 milyar kar bekleniyor, bu kârın %5 i yaklaşık 66.500.000 lira eder, toplam pay 64.00.000 olduğu için 1 tl civarında temettü verir gibi duruyor. Benim beklentim o yönde. Tabi bedelsiz potansiyelini de unutmamak lazım.

Kesinlikle ytd.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

4.  Alıntı Originally Posted by deepbreathe Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1.33 milyar kar bekleniyor, bu kârın %5 i yaklaşık 66.500.000 lira eder, toplam pay 64.00.000 olduğu için 1 tl civarında temettü verir gibi duruyor. Benim beklentim o yönde. Tabi bedelsiz potansiyelini de unutmamak lazım.

Kesinlikle ytd.

Yeni alınan otelin tadilatı için nakit ihtiyacı olacağından temettü vermek yerine bedelsiz verse hem şirket için hem de yatırımcılar içim daha iyi olabilir. Umarım bedelsiz yolunu seçerler. Hatta mevcut kayıtlı sermaye tavanı olan 150 milyon TL’yi de artırsalar güzel olurdu.

5. madem o kadar iyiyse milletin kapışması lazım. bi uyanık biz miyiz? düşüncesi çık aklımdan çık.

Şu ana kadar gerçekleşen takaslar 3 Ocak BGC satışlarının yatırım fonlarına ait olduğunu gösteriyor.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

7. 32.50 kapanış yetiyor. yarında üstünde kalırsa cuma parti var.

Yeniden değerlemelerden elde edilen kar nasıl dağıtılıyor.. Değerlemeler bana sanal geliyor önemli olan, Kira getirisi, arsa satışı, konut satışları, faiz getirileri, vs.. Bunlardan elde edilen kar dagitilabilir ama diğeri kanımca sadece şirket değerini artırır şirkette satikmadigina göre. Yanlisim varsa düzeltin lütfen.
     Alıntı Originally Posted by deepbreathe Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1.33 milyar kar bekleniyor, bu kârın %5 i yaklaşık 66.500.000 lira eder, toplam pay 64.00.000 olduğu için 1 tl civarında temettü verir gibi duruyor. Benim beklentim o yönde. Tabi bedelsiz potansiyelini de unutmamak lazım.

Kesinlikle ytd.

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Sayfa 412/699 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •