Sayfa 472/1019 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Ayşe Baltacıoğlu-Brammer
    @BrammerAyse
    ·
    21s
    1988 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesinde ilkokula başladım. Bir seneden fazla, haftada en az iki üç kere beslenme saatinde dağıtılan fındıkları yedim. Sonradan öğrendim ki o fındıklar Çernobil sonrasında radyasyon riskiyle ithal edilemeyen fındıklarmış. Şimdi kanserim.

Türk halkının çalışanı ve emeklisi ile nüfusunun çok büyük bir kısmı asgari ücret ve altında geliri olduğundan ŞOK,BİM ve A-101 in yüzde 90 ürünlerinde (aynı ürünün yurt dışı versiyonunda olmamasına karşın) Sağlık Bakanlığının uygunluğu ile var olan ve ORTA-UZUN DÖNEMDE KANSERE NEDEN OLDUĞU BELİRTİLEN koruyuculu ve katkı maddeli gıda ile beslenmektedir.

Ülkede bir canlıyı ani öldürmek suç iken zaman yayılan versiyonlarında açlığın giderildiği bahanesine sığınılarak sonsuz bir özgürlük vardır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yabancı tahvil satıp çıkmıştı, işsizlik sigortasındaki para ile bu tahviller alınmıştı diye hatırlıyorum. Elde kalan tahvilleri verecekler anlaşılan. Ytd.
    Bes’te devlet katkısı fonuna bakarsanız. Getiriler hayal kırıklığı, üstelik artık çoğu kişi için sistemdeki 10 yılda dolmak üzere. Yani şu anda çıkarlarsa katkının %60 alabilirler yada %100 için 56 yaşı bekleyebilirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    3 ocakta 12.8920 depoyu doldurdum.!!
    12.2000 e stoploss koydum.!!!

Not:1 lot alım yaptım.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Forex dünyası.!!!
    Bu kadar çaba, mesai hepi topu 1 lot için mi ? Ben de 8- 10 milyon dolar civarı bir paran olduğunu ve piyasayı manüpüle ettiğini düşünüyordum !

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu kadar çaba, mesai hepi topu 1 lot için mi ? Ben de 8- 10 milyon dolar civarı bir paran olduğunu ve piyasayı manüpüle ettiğini düşünüyordum !
    1 lot fiyatı ne kadar haberin var mı??
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Ayşe Aydoğdu
    @ay_moon_ay
    ·
    23s
    Almanya'da çocuğuna verdiği haftalık harçlık kadar, Türkiye'de emekli maaşı alan vatandaşa "şükredin ülkeniz cennet" diyen Almancı iticiliği..

güzel lafmış...

6. Steve Hanke
    @steve_hanke
    ·
    23s
    "Liberty, the future, and freedom, everything exists with justice!' – Atatürk

Bizler değersizleştirmeye çalışırken....

7. Aytun Çıray
    @TCAytunCiray
    ·
    20s
    Limanlarımızın özelleştirilmesi daha 5 yıl süreleri varken ihalesiz, rekabetsiz ve rakipsiz olarak 49 yıllığına uzatılıyor.
    Yaşasın Katar!
    Yaşasın İngiltere!
    Ve yaşasın siyasi İslàmcılar!

Doğru mu bu haber?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Forex piyasasında ise 1 lot, 100.000 birimin bir araya gelmesiyle oluşan büyüklüktür. Forex piyasasında yatırım yapmak için belirleyeceğiniz işlem büyüklüğü lot ile ifade edilir ve işleminiz sisteme lot olarak girilir. Kısacası, bir parite için 1 lot, döviz kurunun sol tarafındaki birimden 100.000 adetlik bir büyüklüğü temsil eder.

Ne haber ????
    Bilgi sahibi olmadan .!!
    Fikir sahibi olan çok memlekette.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 472/1019 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •