Sayfa 773/1002 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İzliyoruz
    9.9 a gelirse ve gerçekleştirince yazarım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    9.9 a gelirse ve gerçekleştirince yazarım
    İzliyoruz dedim ya
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    dolar 1 lira iken alan 13 lira alandan daha az vatansever(vatan haini biraz ağır olduğu için) bak net söyliyeyim..bence kendi ayaklarına sıkmaktan farkı yok..ha dolarla maaş alanlara lafım olamaz..
    Fazla takılmamak lazım. Gayrimenkul ve altın bu millet için ne ise, maalesef döviz de o. Kendimi bildim bileli bu böyle. Bankalarda DTH açmayı yasakladın diyelim bireyseller için, büyük para yurt dışına kaçar, en iyi Eurobond neyim alır bir miktarı gerisi topuk. Bir kısım fizikiye kayar daha kötü. Hem fiziki talebi arttırır, hem para sistem dışına çıkar. Daha kötü değil, çok kötü. En azından DTH karşılığı döviz bazlı kredi veriyorsun vs vs. parayı sistem içinde tutuyorsun. Tabi sonradan büyük dert oldu başımıza bu krediler de işte daha görmedik, göremedik hasarı.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yalnız krdmd çok sağlam bi duruş gösterdi, eregl -1 iken yüzde artı 3 yaptı.. bana ne lan eregl tahtasında olup bitenden dedi, ve oyuna karakterini koydu, net bi tavır koydu
    Onun bademcukleri eregl den ağır ondan karakemal
    dün burada yazdım endeks 17 sinde %22 aşağı gelmeden ,
    yönetim kurulundaki zat 150.000x2 satış yaptı arada 1 hafta oynuyor ne tesadüf

SPOT kapanış

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Fazla takılmamak lazım. Gayrimenkul ve altın bu millet için ne ise, maalesef döviz de o. Kendimi bildim bileli bu böyle. Bankalarda DTH açmayı yasakladın diyelim bireyseller için, büyük para yurt dışına kaçar, en iyi Eurobond neyim alır bir miktarı gerisi topuk. Bir kısım fizikiye kayar daha kötü. Hem fiziki talebi arttırır, hem para sistem dışına çıkar. Daha kötü değil, çok kötü. En azından DTH karşılığı döviz bazlı kredi veriyorsun vs vs. parayı sistem içinde tutuyorsun. Tabi sonradan büyük dert oldu başımıza bu krediler de işte daha görmedik, göremedik hasarı.
    İlaveten fizikiye kayma olursa , mevduattaki dolar miktarını nasıl verecekler. Karşılığı hiç bir ülkede yok, biz de zaten olmaz. Doların bankadan yastık altına kayması isteyecekleri son şey.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. pıst 100 deki son kapanış hareketi saatlik grafiği bozdu ,
    yarın açılışta bademcuklere bakıcaz.
    kolay gelsin.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Olsa olsa ihtilafsız bölgede, yani bizim kıyılara yakın bölgededir öyle bir şey varsa. Yunan ile çekiştiğimiz bölgelerde gaz var sonucuna ulaşabileceğimiz bir arama yapmadık henüz. Akdeniz kıyısı açıklarında bayağıdır arama çalışmaları var.
    İnşallah üüüle bişii vardır.
    Altın bulalım petrol bulalım gaz bulalım, bişiiler bulalım. Şu yılanoğlu düşsünde başka bişii istemem
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 773/1002 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •