Sayfa 17/117 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Hep Birlikte

Şimdi al şu tebessümü, gözlerine takın. Kapının önünde bırak yenilgileri. Bas zile. Eşin açacaktır kapıyı hoş geldinle, çocuğun koşacaktır sana. Sarıl onlara. Başka kimse sarılmaz sana ki o sarılışlara portföyler fedadır.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi Sepette kalan hisseleri mi de az önce verdim.
    Geçen hafta verdiklerim daha çok gitti, elde kalanlar gitmedi, demek ki giden daha çok gidiyor. Bunu da ayrı bi parantez açıp borsacı nın karakaplı defterine not olarak yazalım.
    Abi işlerinden ötürü şubatın ilk haftasına kadar yokum.
    Sonra bakarız borsa işlerine,
    Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Olumsuz bir durum yok değil mi abi? Kızımız iyidir inşallah.

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Olumsuz bir durum yok değil mi abi? Kızımız iyidir inşallah.
    Kızım iyi çok şükür, ben biraz havaların etkisiyle mevsimsel grib oldum sanırım, test vermedim belki de covid oldum bilmiyorum, üç gün evde yattım hafif ateş, boğaz ağrısı ve burun akıntısı vardı, şuan iyiyim boğaz ağrısı geçti ateş düştü, burnumda akmıyor ama sağ kulağımda sürekli çinlama sesi ve işitme kaybı oluştu. Randevu alıcaktım fakat KBB sırası dolmuş, muayene olamadım
    Hamdım Piştim Yandım

Kızım iyi çok şükür, ben biraz havaların etkisiyle mevsimsel grib oldum sanırım, test vermedim belki de covid oldum bilmiyorum, üç gün evde yattım hafif ateş, boğaz ağrısı ve burun akıntısı vardı, şuan iyiyim boğaz ağrısı geçti ateş düştü, burnumda akmıyor ama sağ kulağımda sürekli çinlama sesi ve işitme kaybı oluştu. Randevu alıcaktım fakat KBB sırası dolmuş, muayene olamadım
    Şükürler olsun abi... Kulak kir toplamış olabilir. Özel hastanede ne kadar tutar acaba KBB muayenesi? 100 lira girişte alıyorlar sigortası olanlardan.

5. Bilmiyorum abi ama en son geçen sene kızım için bir muayene ücreti olarak 450 tl vermiştim, bu sene zam gelmiş olabilir.
    Özel hastanelerin hepsinin sgk ile anlaşması olmuyor hatta çoğunda anlaşma yok
    Artık kaç liraysa ödüycez, yabcak bişii yok abi
    Sağlık önemli

İlgin için teşekkür ederim abi
    Kolay gelsin
    Hamdım Piştim Yandım

Bilmiyorum abi ama en son geçen sene kızım için bir muayene ücreti olarak 450 tl vermiştim, bu sene zam gelmiş olabilir.
    Özel hastanelerin hepsinin sgk ile anlaşması olmuyor hatta çoğunda anlaşma yok
    Artık kaç liraysa ödüycez, yabcak bişii yok abi
    Sağlık önemli

İlgin için teşekkür ederim abi
    Kolay gelsin
    Geçmiş olsun abi. Senin için bir şiirimi bırakayım şuraya. Dalıp giderken belki mırıldanırsın, yoldaş olur sana:

KORİDOR

Kendini kaptırma yansımalara yürü çalımsız

Aynalarla kaplanmış bir koridorda yapayalnız

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.
    Akşam doğru sana yazdım.cisimmi yaklaşıyor diye.

Çocuklar sizin gözetiminizde en iyi hayatlarını yaşamalıdır, anne babalık budur. Borsaya dalıp ihmal etmeyin sakın onları. Onlar servet servet. Bir gülüşlerine portföyünüzü, bütün mal mülkünüzü satacağınız varlıklar onlar.

Sayfa 17/117 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •