Sayfa 260/2496 İlkİlk ... 1602102502582592602612622703103607601260 ... SonSon
Arama sonucu : 19966 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Muthis hstunlar var...[emoji39]

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ))))))))))))))))))) Hintli va mu?

2. Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev:

"Yabancı Teröristler gece gelerek morgdan arkadaşlarını kaçırdılar, böylelikle iz bırakmamaya çalşıyorlar"
    Her şey çok acayip.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bulursun ama az gosterip 5 dolara ozel uyelik istiyorlar. Modern sey iste.
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ))))))))))))))))))) Hintli va mu?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Twitterda hintli kari kovalamaya basladi galiba[emoji16] Koca gotlu hintli karilar iyyy...

Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara, cemaat yurduna mahkum edildiğini ve koşullara dayanamadığını anlattığı bir videoyu paylaşarak intihar etti.
    Sonuna kadar izleyemedim...

7. aysima
    @aysimakaraa
    ·
    2s
    bugun sabah saatlerinde intihar eden enes kara benim yakin arkadasim onunla ilgili flood yapmak istiyorum
    #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    2s
    bu sabah buyuk ihtimal intihar etmeden hemen once bana bu linki gondermisti ancak ben cok gec bakabildim #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    2s
    videoda kisaca aile baskisi, gelecek kaygisi, mobbing ve artik hicbir seye hevesi olmamasindan bahsediyor

aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    enes intihar videosunda son 3 yildir islama inanmadigini ateist oldugunu soyluyor acikcasi ben bunu bilmiyordum ama bu tarz seyleri konusurduk islami sorgulardi ama acikca inanmadigini soylememisti #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    tip 2. sinif ogrencisiydi ve ailesi cemaat yurduna yazdirmisti kendisi defalarca istemedigini soylemesine ragmen. ailesi cok dindar olsugu icin ve tepkilerinden korktugu icin inanmadigini soylemeye cesaret edememis #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    musluman olmamasina ragmen yurtta 5 vakit namaz kilmak ve dini kitaplari okumak zorundaydi ama bunu bilmiyorlardi kendi icinde yasadi her seyi bu onun icin gercekten cok buyuk bir yuk olmaya baslamis #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    henuz 20 yasinda tip 2. sinif ogrencisiydi ama doktorlara yapilan mobbing onu o kadar bunaltiyordu ki bunu bana da anlatiyordu icinde doktor olma hevesi yoktu istemeyerek okuyordu ama dersleri vermek icin de elinden geleni yapmasina ragmen olmadi #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    60 ortalamayla geciliyor ama enesin ortalamasi 25 civariydi derslerin agir olmasinin yani sira bu psikolojide olmasi onu gunden gune yiyip bitirdi #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    intihar yeni aklina gelen bir sey de degildi bunu dusunuyormus zaten son noktaya gelmis olmali ki artik kendi canina kiydi 20 yasinda bir genc gencliginin baharinda en guzel yaslarinda olmasi gerekirken cokmus bir psikolojiyle canina kiydi!!! #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    biraz enesten bahsetmek istiyorum #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    kendisi simdiye kadar tanidigim en iyi en temiz kalpli insanlardan biri kin tutmaz kimseye zarari olmazdi cok iyi bir arkadasti #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    ama maalesef ki zarari kendisine veriyormus bunca zaman kendi kendini yiyip bitirmis ve son noktaya ulasmis cok cok uzgunum keske kurtarabilseydik aramizdan ayrilan keske enes olmasaydi keske yasama tutunsaydi #fütıpölüyor
    aysima
    @aysimakaraa
    ·
    1 sa
    enesin bana attigi linki paylasmak istiyorum cunku videoda bunun gizli kalmasini istemedigini soylemisti lutfen yayalim herkesin gormesini saglayalim #fütıpölüyor
    https://disk.yandex.com.tr/d/Kcfiu1xgqoqgFg
    Korku ve Yalan İmparatorluğu...Düzeni sürdürebilmek için, insanoğlunun en kadim duygusu korku kullanılır.

Çeşitleri vardır. Gelecek korkusu belki de en etkilisidir.

Yıkılmak üzere, sakın böyle bir şey yapmayınız.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bu dunyada kadin varken cekilip gidilmez...Evliysen o baska... Fu.. fu.. body yapacan bir tane.

Sayfa 260/2496 İlkİlk ... 1602102502582592602612622703103607601260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •