Sayfa 517/1019 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Lipitoru ben crestorla değiştirdim çok etkili oldu. Bide gece yatarken içmek en sağlıklısı
    Crestor ilacına dikkat
    İlacı kullanan her 100 kişiden 9'u diyabet oluyor. Bu uyarı İngiltere'de var. Türkiye'deki prospektüste tek satır bile yok!

Klinik Farmakoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Cankat Tulunay ise araştırmada statinler içerisinde en tehlikeli ilacın 'Crestor' olduğunun vurgulandığını belirterek “İngilizce prospektüsteki ciddi yan etki bilgileri Türkçeye çevrilirken çıkarılıyor” iddiasında bulundu.

“9'unda diyabet gelişiyor”

İşte Prof. Dr. Tulunay'ın araştırma hakkındaki değerlendirmeleri:“ Lipit düşürücü ilaçlar grubu olan Statinler kolesterolü düşürmek için kullanılırlar. Dünyada en çok kullanılan ilaç türlerinden birisidir. Çok geniş bir kadro ile 90 bin 410 kişiyi kapsayan çalışmada statin kullanımının diyabete sebep olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya ABD, Norveç, İngiltere, Japonya, İtalya, Hollanda ve İrlanda'daki 17 üniversite ve 7 sağlık kurumundan 33 bağımsız araştırmacı katıldı ve sonuçları Lancet'te yayınlandı.
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

crestor yan etkileri nelerdir.!!!
    Baş ağrısı • Karın ağrısı • Kabızlık • Hasta hissetme • Kaslarda ağrı • Güçsüzlük hissi • Baş dönmesi • Şeker (diyabet) hastalığı. Bu daha ziyade kan şekeri ve yağlarının düzeyleri yüksek olanlarda, aşırı kilolularda ve yüksek kan basıncı olanlarda olasıdır.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    enflasyon korumalı mevduat geliyormuş ama tuik enflasyonuna göre olacakmış
    faiz sıfır , vade sonundaki tuik enflasyonu + 3 ek gelir

mudi olarak enag ın açıkladığı enflasyon oranını isterim

gazeteci şeref oğuz söylemiş

YTD
    İyi müjde verirken bi 10 milyarda yakarsak havalı olur.

kolayi var, telefon et ve gelin nakit hazir cekin desinler...

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    yeni bilgi, özel bankalara mevcut müşterilerinizin 10%'unun döviz mevduatını TL mevduata çevirmeye ikna edin, yoksa zorunlu karşılık olarak mb tutulan döviz için yıllık 1.5% komisyon ödeyeceksiniz talimatı gitmiş. Bilgi özel banka merkez şube müdüründen alınmıştır.
    Son düzenleme : servetbey; 11-01-2022 saat: 00:49.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Dostum ilac firmalari soyle yapmiyor mu
    diyelim 3 eur aldi ve 5 eur ya satti
    ama kur su andakinin 1/3u ise bunu 3 ile carparsan noldur esit olur
    yani 2 eur kar degil 6 eur kar yapmasi lazim (yani 1/3 eur kuru ile)
    demek ki 3 eur al 6 eur ustune koy sat 9 eur oldu mu (kur elbette 1/3 eur kuru idi cunku onu veriyo bakanlik)

nasil cozum..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Madem ilac mevzuu acildi
    benim de soyle bi sikinti var
    kaynana ilac kullaniyo elde ettigi ilaclari da eve gelince hemen dis kutusunu cope atiyo plasterleri ile tutuyo ve nasil bir durum ise bittigi gun sabah sak diye bize telefon acip ilac bitti diyor
    bir suredir de ben e devlette onun ilaclarini kontrol edip, bitmeden mudehale etmek istiyorum hatta aldigim ilaclari ona kutu kutu goturmeyi de dusunuyorum cunku ya dogru almiyo yada unutuyo bir yerlerde sonra zank diye tel acip ilac bitti diyo
    Kadina defalarca ilaclarini bir yere yazmasini, ilac sayilarini zaman zaman sayip bize bildirmesini soylesek te kadin bu konusmalara takmiyo ve alistigi gibi ilac bittiginde sak diye bize tel aciyo
    yaz doneminde kendi bulundugu ilce ile bizim yasadigimiz yer yol farki oldugu icin bizle alakali bir durum yok olsa da kisin surekli bu durum oluyor, kis donemi ayni sehirdeyiz bize de 200m mesafede yasiyor..

Cozum onerilerinizi bekliyorum dostlar..

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    LİPİTOR ile aynı tip ilaçlarla) bildirilen diğer yan etkiler: • Uykusuzluk ve kabus görmeyi içeren uyku bozuklukları, hafıza kaybı, kafa karışıklığı (konfüzyon) • Cinsel zorluklar • Depresyon • Sürekli öksürük ve/veya nefes darlığı veya ateş içeren solunum problemleri, • Şeker hastalığı (diyabet).

Senin biran önce İstanbul u terk etmen lazım.!!
    Yoksa başın dertten kurtulmaz.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!

Off bole afet insani olsen diriltir be ya

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    https://www.instagram.com/reel/CYE5x...um=share_sheet
    Yada kollestrolu dusurmek icin boyle birini bulmaniz lazim sana[emoji6]

8. Döviz hesaplarının TL mevduata dönüşüm esaslarında değişiklik
    https://tr.sputniknews.com/20220111/...052602203.html

Sayfa 517/1019 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon