Originally Posted by CAKIR24 Satışın sığ piyasa falan ilgisi yok. Kimse stop olmasın diye bu saati seçiyor. Yarın 12,90 da işlem yapmak istemeyecekler, bu kez daha çok satış gelecek. Millet stop olmasın diye bu saati seçtiler. anlamadım
Originally Posted by Oralet-osman Kim ki o, xmas bitmedi mi ? SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Şimdilik izlemede diyelim..
Originally Posted by effendy75 Şimdilik izlemede diyelim.. Pek gizemli, ayrica helecanli. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by metin68 başta tek kişi başlıyorum ama içtikçe sayım artıyor Rekorunuz kaç?
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Originally Posted by Pscyokinesis dediğim olaya baktınız mı sayın shorts okudum ama mevzu beni aştı.
viop usd kontratları açısından bakıyor Originally Posted by shorts anlamadım
Originally Posted by Oralet-osman Pek gizemli, ayrica helecanli. Izliyoruz zaten.. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bol şans 🙂
Originally Posted by hayek viop usd kontratları açısından bakıyor onu anladım da bahsettiği algoritmayı çözemedim
Forum Rules
Yer İmleri