Sayfa 945/1002 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Yeni başlığın kapısına kilit vurdu

Özeldende yazdım benim yüzümden diye. Ceza gelmesin sana diye.

Hakkınızı helal edin. kodese gidebilirim
    ceza o kadar kolay vermiyoruz, bedava kodeste herkes yatmak için can atıyor, bu zamlardan sonra.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

kodes iyidir yahu korkacak bişey yok

temiz hava yalnızlık insan kendini buluyor

Uykusuz geçen geceler akıllara zarar

Kıramazdı beni duruşmada kırılan kalem

Senin görüşlere gelmediğin kadar

4. Halkbank ne zaman %15 20 yapsa endeksin pili biterdi. Pazartesi halkbankin gaziyla diger bankalarda giderse bankalar gidiyor diye arkasina sahol ve kchol de takilirsa iki holding gidiyor diye diger holdinglerde pesine takilirsa haftaya yem yesil olabilir. Eskiden olsa halkbank cikiyorsa endeksin dususu yakin derdim ama simdi gel görki artik denklemde super enflasyon var. En iyisi ne aldiysan kiprasmadan yatmak.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    davayı askıya almadı itiraz sonucu kesinleşmeden federal mahkemenin davasını erteledi yani süreç bür iki üç sene daha kafadan uzadı
    Bu işten bişey çıkmaz artık, piyasa bunu kabullenirse halkbankta coşku artar. Yıllardır süründüyorlardı ,3-5 sene sonra ya atılmış bir yargılama kim öle kim kala, pek ceza veresileri yok belliki

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Katılıyorum
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Halkbank ne zaman %15 20 yapsa endeksin pili biterdi. Pazartesi halkbankin gaziyla diger bankalarda giderse bankalar gidiyor diye arkasina sahol ve kchol de takilirsa iki holding gidiyor diye diger holdinglerde pesine takilirsa haftaya yem yesil olabilir. Eskiden olsa halkbank cikiyorsa endeksin dususu yakin derdim ama simdi gel görki artik denklemde super enflasyon var. En iyisi ne aldiysan kiprasmadan yatmak.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    herkese sürekli açtığınız pozisyonu anlık olarak yazın, yoksa hiç yazmayın" dediği için, ve kendi ilk pozisyonu açtığında anlık yazdığı için şortları taşıyo olmalı, aksi halde kendi varoluş sebebini inkar etmiş olur, forumdaki itibarına reset atılır

stop-loss yapmak zorunda kalacağı seviyeyi iyi izlemeli, orası bi turning point olabilir.. gelip anlık yazmış olacağını varsayıyoruz
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...8565&page=1067

Kapamis ihtiyar. Beni admine sikayet edip kacmis. Cok korktu hicbir ise yaramayan topigine cokecegim diye!

Yuzmeye gidecegim demisti 20 dakikakligina. Belki Atlantik'i gecmistir!

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ceza o kadar kolay vermiyoruz, bedava kodeste herkes yatmak için can atıyor, bu zamlardan sonra.
    Cezaevlerinde mahkumiyet alanlar elektrik su ısıtma ve yemeğin parasına ortakmoluyorlar. Sadece kira ödemiyorsun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 945/1002 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •