Yani hastalıkla ilgili bazıları Nebatilizm yorumlar yapıyor
Saldım çaýıra modunda yazılar...
Yani hastalıkla ilgili bazıları Nebatilizm yorumlar yapıyor
Saldım çaýıra modunda yazılar...
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Erdoğan: İnşallah bundan sonra da her kesimden vatandaşımızı enflasyon karşında korumayı sürdüreceğiz
Erdoğan: Gerekirse mevcut destekleri daha da artırarak çiftçimizin yanında yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın
Erdoğan: Dalgalanmaların durulmaya başlamasıyla 'Türkiye ekonomi modeli' diye adlandırdığımız programımızın kazanımları daha iyi görülmeye başladı
Erdoğan: Asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarına, sosyal destek ödemelerine kadar her alanda yaptığımız yüksek artışlarla insanımızı önemli ölçüde rahatlattık
Erdoğan: Üzerimize giydirilmeye çalışılan esaret gömleğini yırttıkça, ayağımıza vurulan prangaları parçalayıp attıkça maruz kaldığımız saldırıların cephesi genişledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Daha dur Batırello daha büýük efsane olacak...
Kendime masallar.!!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Dr. Özcan Yücel
@drozcanyucel
·
6s
%90 aşılı Eskişehir'de Türkiye'nin en yüksek vaka patlaması var.
Aşılarınız ne zaman çalışacak?
Bir tek, tek bir dr un bile karşı çıkması yeterli şüphedir.
Oysa dünya çapında 100 lerce dr karşı çıkıyor.
Ama adamlar hem atv aheber hem gox halk tv yi aynı noktada birleştirdiyse
Gariban millete de inanmak düşüyor
Yapacak bişey yok.
Tıpkı 6 aylık partiyi ilk seçimde yüksek bir oran ile tek başına iktidar yaptıkları gibi
Gözünüzün içine içine sokulana değil perde arkasına odaklan.
Yer İmleri