Sayfa 962/1002 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Adamlar kac kere soylediler.Artik Sicak para istemiyoruz..Adeta gelenide dovecegiz dediler....

Bu konuda iktidarin tutumunu destekliyorum..ister borsa 5 yil daha 2.2-$ kirmasin..
    "Sicak para" el kitapcigindan secilmis bir kelime. Dis gucler, Ic gucler, ABD, KETO, aldatildik, terorist, vatan haini, rekabetci kur, vs gibi. Bu kelimeleri duydugun zaman aklinla dalga gecmek istenildigini anlayacaksin. Yani direk olarak karsilarindakine geri zekali demiyorlar, bu kod kelimelerini kullaniyorlar.

Yabanci kurumsal yatirimci 2018 secimlerinde ayni-tas-ayni-hamama para yok dedi. Dediklerini yaptilar, cikip gittiler. 17 yabanci kurum (9 ulke)'dan secim oncesi anketi. O tarihten bu yana hicbirsey dikis tutmadi.

Ovac, koyun demekmiş
    Turkovac Türk koyunu gibi Bi şey

Aşı ismi ilginç olmuş

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Vac "Vaccine", yani asi demek. Turk Koyunu da ilgincmis!

Pazartesi Halkbank shorttttttttttttttt cetesini cokertecek. Gerci endekse agirligi %1 bile degil ama oteki bankalari da biraz heyecanlandir belki. Kavaladan da birsey cikarsa kaparsiniz kumarhanenin bu masasini.

4. Dün 3.dozu oldum. Hastanede herkes bıyontek sırasındaydı. Randevulu olmamıza rağmen yaklaşık 70-80 kişiydik.Sinovak da 3 kişilik aile vardı sadece. Turkovak için klinik de görmedim. Yapılıyor mu yapılmıyor mu onu da anlamadım.
    Son düzenleme : emregunes; 16-01-2022 saat: 16:16.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ovac, koyun demekmiş

Aşı ismi ilginç olmuş

Anlasilan tibbi kavramlar bilginiz cok derin (!!)...
    Bence esas buyuk hata yerli asi uretmekti...Buyuk bir ayip yapmislar....Turkun yerli asi, yerli araba, yerli ucak ile ne isi var ??.....

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ovac, koyun demekmiş

Aşı ismi ilginç olmuş

Şimdi baktım Hırvatça da ovac koyun anlamına geliyormuş. Yorumunuz tamamen kin siyasetinin eseri olmuş. Sizin zihniyetinizdeki insanlardan bu memlekete fayda gelmez.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. biraz tv izliyim dedim.
    Zeytin çekirdeğinden tesbih yapımı
    Muz liflerinden ip yapıp çanta, ayakkabı, sepet v.s. yapımı
    Şuanda sepet üretimi yapıyorlar.
    Şimdide çinicilik yapımı....
    Meyve kabuklarının kurutumu nasıl yapılır. Ev ekonomisine para kazandırabilir.

yani boş boş oturmayın ev ekonomisine katıda bulununa teşvik ettiriyorlar.

Zaten dünyadaki en büyük problem oturduğun yerden kazanmayı bekler oldu. (coin,borsa, döviz,emtia)

sasa nın piyasa değeri 4 milyar doları geçmiş. bildiğim bir şirket değil. f/k değeri 33 gözüküyor.

garan, tüpraş, şişe, tcell, bim, tofaş, thy, akbank. hiçbiri 4 milyar doları geçememiş.

1 haftadır sosyal medyada çok fazla konuşuluyor. hiç bir şirket bu kadar popüler değil.

ilginç geldi.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 962/1002 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •