Sayfa 251/339 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Fonetle ilgili dolar bazlı grafigine bir göz atayım dedim.Dolar bazlı haftalık grafiginde tepede OBO görüntüsü ve asagi kırılmış durumda..

OBO'nun omuz hedefine gelmis ancak baş hedefine henuz gelmemiş.Bu seviyeler yaklasik 0.4x$-0.5x$ seviyeleri..1.38$ boyun çizgisinin üzerine atması önemli..Anlık 0.93$

Her formasyon birebir hedefine ulaşacak diye birsey yok.Şuanki dolar seviyesinden (13.50) hesapladigimda yaklaşık 6-7 aralığına karşılık geliyor.Şahsi fikrim o seviyelere kadar indireceklerini dusunmesem de kesinlikle gelmez de diyemiyorum.Piyasanin ne yapacagi belli olmaz.Her zaman dibinde dibi olabilir.O yüzden kademeli alımın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Forumda yazan pek kimse kalmadık zaten de yine de hissenin hep olumlu taraflarından bahsetmemis olalım teknik olarak görmüş olduğum bir riski paylaşmak istedim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. TL günlük kısada ayağa kalkmaya calistigi kanal..
    İlgili kanalda tutanabilirse,pazartesi için güncel degerler..

Kanal dip :12.46
    Kanal orta band :13.18
    Kanal üst band : 13.91

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Fonetle ilgili dolar bazlı grafigine bir göz atayım dedim.Dolar bazlı haftalık grafiginde tepede OBO görüntüsü ve asagi kırılmış durumda..

OBO'nun omuz hedefine gelmis ancak baş hedefine henuz gelmemiş.Bu seviyeler yaklasik 0.4x$-0.5x$ seviyeleri..1.38$ boyun çizgisinin üzerine atması önemli..Anlık 0.93$

Her formasyon birebir hedefine ulaşacak diye birsey yok.Şuanki dolar seviyesinden (13.50) hesapladigimda yaklaşık 6-7 aralığına karşılık geliyor.Şahsi fikrim o seviyelere kadar indireceklerini dusunmesem de kesinlikle gelmez de diyemiyorum.Piyasanin ne yapacagi belli olmaz.Her zaman dibinde dibi olabilir.O yüzden kademeli alımın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Forumda yazan pek kimse kalmadık zaten de yine de hissenin hep olumlu taraflarından bahsetmemis olalım teknik olarak görmüş olduğum bir riski paylaşmak istedim..

Siz yazınca ben de baktım.
    Evet obo olmuş ama usd deki aşırı artışan formasyon hedefine gideceğini zannetmiyorum ben de.
    Buradan dönerse de XABCD formasyonu var. Mesela o çalışırsa da yine o forrmasyonun hedefine gideceğini ( usdnin asiiri artisin dan) zannetmiyorum. Eksik bırakırlar.

D noktası 1.618 olsaydı tam mükemmel ( perfect) olacaktı. O 2.618.

Bu formasyonun bir örneği merak edenler icin

(Not 2019 çıkışında aynı formasyon var. D noktası 1.618 onda )

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ayni dusunuyoruz ancak tek cekincem egerki doları tekrar zıplatirlarsa 18 civarına mesela..
    O zaman goturmeyi deneyebilirler..

Doların yuksek fiyatından 0.5$ hesabından fibo 0.5 desteğiyle de uyumlu 9.x ler kotu senaryom..(9.x leri birkaç farklı dip noktasından fibo çekildiğinde ortak kesişen rakam olması sebebiyle yazdım)

5.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Ayni dusunuyoruz ancak tek cekincem egerki doları tekrar zıplatirlarsa 18 civarına mesela..
    O zaman goturmeyi deneyebilirler..

Doların yuksek fiyatından 0.5$ hesabından fibo 0.5 desteğiyle de uyumlu 9.x ler kotu senaryom..(9.x leri birkaç farklı dip noktasından fibo çekildiğinde ortak kesişen rakam olması sebebiyle yazdım)

Nasibimizde ne varsa ancak o kadarini alabilecegiz.
    Olanda hayır vardır deyip bekleyeceğim inşallah.

6. Günümüzden son güncel örnek bagfas

Tl yalnız

Net birebir aynı fibo sayıları fonetle.
    Ama beni tek düşündüren fonette usd olması.

Tabii her zaman çalışacak diye de bir kural yok.

Geçmişte bendeki batik eminis 'te müthiş çalışmıştı [emoji4]

Çalıştığı Ve çalışmadığı ornekler çok.

Nasip artik

Kesinlikleyatırım tavsiyesi değildir

7. Fonette belirttiginiz ABCD formasyonun hedefi nedir merak ettim..

8.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Fonette belirttiginiz ABCD formasyonun hedefi nedir merak ettim..

Çalışırsa.....Eğer....

C noktası
    A noktası

A noktasının fibo % 127 % 161 gibi yanlış olmasın . Bazen A dan döner.

Extended olursa tahmin zor

( eminis dobur bagfas her zaman olmaz bunlar)

Sayfa 251/339 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •