-

---------------------------------
-
cümleten selamlar hayırlı sabahlar
-
FOREKSHABER ANKETİ-Borsanın güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
19/01/2022 09:17:33
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini -3,82, ortalama tahmini ise -0,71 puan oldu.
ForeksHaber'in 28 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +33,50 puan olurken, en düşük beklenti ise -40,00 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 28 analistin 13'ü pozitif, 15'i ise negatif açılış tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 105,92 puan düşüşle 1979,83 puandan tamamlamıştı.
NOT: ForeksHaber tarafından günlük düzenlenen BIST100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : -3,82
Ortalama : -0,71
Maksimum : +33,50
Minimum : -40,00
Katılımcı: 28[(+)13(-)15]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-

gelecek şubat ibtidasında keşidesi mukarrer olan rumeli demiryolları eshamının (hisse senetlerinin) promesleri bu günden itibaren hergün bank-ı osmani tarafından sabahleyin alafaranga saat ondan akşam saat üç buçuğa kadar füruht olunmakta (satılmakta) bulunduğu mezkur banka idaresi tarafından ilan olunuyor.
19 ocak 1889
rumeli demiryolları halka açılıyor.
-

geçen kanunuevvelin yirmi beşinci günü kale-i sultaniye (çanakkale) limanı açıklarında iki yelken gemisi gark olmuştur.
tahkikat-ı vakaamıza nazaran mezkur sefinelerin biri osmanlı sancağını diğeri yunan bandırasını hamil imiş.
19 ocak 1889
-

sakızlı dimitri andiryadi nam kaptanın suvar olduğu (kullandığı) yunan bandıralı sefinesi maltadan bingazi limanına gitmekte iken esna-i rahta (yolda) fırtınaya tutularak güç hal ile bingazi limanına girebilmiş isede karaya düşmüş olduğu iş'ar-ı mahalliyedendir (bingaziden yazılmıştır)
19 ocak 1889
-

gazete men-i
viyanada tab ve neşrolunan la-pres nam gazetenin memalik-i mahruse-i şahaneye duhulü (osmanlı topraklarına girişi) men edildiği işitilmiştir.
19 ocak 1889
-

roma 14 kanunusani
milanoda tecemmü eden (toplanan) sulh-perveran cemiyeti hakkında italya gazeteleri müstehziyane (alay edercesine) bir lisan istimal etmektedirler.
mezkur gazeteler italyanın,
almanya ve avusturya aleyhinde akd olunacak bir ittifaka dahil olmayacağını beyan ediyorlar.
19 ocak 1889
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri