Ama orda özelden sormayın demişsin, ben genelden sordum.
Bugün var sende biraz alınganlık abi
Sorumu geri alıyorum. Özür
Hamdım Piştim Yandım
Yaww rahat olun..
Bu bilançolar karlar , bu para basma , bu enflasyon ile borsanın düşmesi çok çok çok zor..
Anca işte rusya musya..
O iş de ...eaahhhh..1-2 tatbikat ile bitecek gibi duruyor iş..
Bütün al ve satlar tek bi elden yönetildiği için 5-10 kademenin altı genelde bomboş..Bazen robot sapıtıyor daldırıveriyor..
Marjlar açıldı ve sürat arttı..Zaten 4 tane kağıtla piyasa yapılıyor..Bir eregl li sürsen komple borsa kalkıyor ayağa..
Bir de gece seansı diye bir garabet çıktı..
viop işi günlük olmaktan çıktı..Arada yakalayıp 1-2 tane çaktın çaktın..Yoksa kafayı sıyırtır adama..
aha buldum. analiz geliyor.
dip çalışması yapıyor. iki vakte kadar patlar. neh buraya yazıyorum. vay ben görmedim. vay ben duymadım demeyin sonra.
coini sadece fiyat olarak eleştirmedim teknoloji olarak da eleştirdim bu sayifede.
Bir ezber dönüyor piyasada coin kötü de blok çeyin teknolojisi farklı. Bu teknoloji geleceğin teknolojisi falan filan.
Satoshinin Peer To Peer Cash System makalesini,
Mike Hearn Stoshi maillerini,
BLock Chainin Proof Of Work mentalitesinin fikir babası Adam Back üstadın makalesini
ve sağda solda görüğüm yazıları okudum.
ya ben bu teknolojide geleceği sallayacak birşey de göremedim. 10 sene oldu zaten herhangi bir sektörde de devrim niteliğinde bir şeye de sebep olmadı.
takdir ettiğim şey de satoshinin kodu oldu.
bu kadar işlem geçti çatlamadı patlamadı adam yazmış dağılın.
Dünya yansın ben düzeltme filan yapmam diyor , dünyanın en güçlü borsası benim diyor , ne diyelim bu bademspora Allah akıl fikir versin...
Yer İmleri