Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Bence traderları işaretlemişledir, onlar alınca satıp, onlar satınca alıyor belki. Uzun vadei bakan adam alıp satım yapmıyor onlara yönelik hareketin çok anlamı olmuyor. Günlük 40 milyar hacimin neti 200 milyon TL'den çok olduğunu sanmam. Biri o kadar alım veya satım yapınca zaten borsanın dengesi bozuluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu havada malda durana üstün cesaret nişanı verilmesi gerekir...

rusya girdi girecek ukraynaya...

dünya savaşı riski varken helal olsun derim...
    Ben duruyorum, çok da rahat duruyorum hatta.
    hadi ben spottayım, zaten ölü fiyatlardan hisse var elimde diyelim ama 4 haneli kontratla long taşıyan arkadaşım var.

Pozisyonu kapatmadığı için detay yazmıyorum, kapayınca yazarım
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3. Ukrayna'da Turkcell iştiraki vardı galiba.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. bizim pala malda olsun değil dünya savaşı gezegenler arası savaş çıksın gene yukarı sürer..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Enka ve tekfen Rusya odaklı şirketler değil mi?
    İkiside artı, hatta enka ciddi artı.

Şişe'de ise ruscam var. Gerçi şişeyi ztn önden günlerce dövdüler, bugün eksi olmaması bişi fark etmez...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6. Büyütmeyin derim birşey olmaz..
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu havada malda durana üstün cesaret nişanı verilmesi gerekir...

rusya girdi girecek ukraynaya...

dünya savaşı riski varken helal olsun derim...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

pıyasa eksideyken kapanış thmini yapayım 2036 kapanış beklıom..şuan 1993..işallah tutar...

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence traderları işaretlemişledir, onlar alınca satıp, onlar satınca alıyor belki. Uzun vadei bakan adam alıp satım yapmıyor onlara yönelik hareketin çok anlamı olmuyor. Günlük 40 milyar hacimin neti 200 milyon TL'den çok olduğunu sanmam. Biri o kadar alım veya satım yapınca zaten borsanın dengesi bozuluyor.
    Algoritmalar öyle çalışıyor bildiğim kadarıyla.

Sistem alım veya satım yönüne fazla sayıda emir girildiğini hemen fark edip aşağı basıyor. (Geçen salı yabancı satışlarını fark edip yaptığı gibi)

Ardından kredili mal taşıyanlar panikleyip satmaya başlıyor. Sistem bir tur daha basıyor. Sonra stoplar patlıyor, günlükle işi olmayan bireysel yatırımcı da panikliyor ve histerik bir satış dalgasıyla devre kesiyoruz.

Bu arada bir kaç gündür yabancı satışı var. Mart sonu Nisan başı gibi (tam tarihi bilmiyorum) MSCI'ın değerlendirmesi olacak bildiğim kadarıyla. Frontier Marktes'a düşürülme ihtimalimiz var. O riski almak istemedikleri söyleniyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •