Sayfa 799/987 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bunlar borçmudur,bunlar zaten olması gereken,ben bu dünya sınav yeri,yaradana borcu ödemek vs gibi şeyleri de düşünenler olabilir diye yazdım.
    yahu bunları yapınca zaten inançlı birisi de Yaradan' a varsa borcunu ödeme gayreti içinde oluyor, hepsi bu işte. Bu sınırı geçince dini kullanarak din adına kendinize rol biçip bu sefer farkında olmadan aslında alacaklı gibi yaşar konuma geçiyorsunuz. ve dini kullanarak alacaklı olarak yaşamak feci bir şey. look at the tabela yaşadıklarımızı görüyorsunuz işte.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    yani bunlar olması gereken şeyler dediğiniz = borç ... hepsi bu, yaşam dediğimiz buradaki hayat için bu . Bu sınırı geçince savaşlar oluyor , kin nefret oluyor , doğa tahrip ediliyor falan filan şantirifinton.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Izmirde merkezi isitmasi olsn bazi apartmanlar artik geceleri isiyi kapatiyor. Millet elektrikli sobayla isiniyor. Cocugu bebegi olanlarin isi zor. Elektrik faturalarini gorunce bayilmasalar bari
    Izmirde merkezi ısıtmayı kapatıyorlarsa, bizim faturadan ölmemiz lâzım, hele ki daha doğudaki iller kendini camdan atsın.

Bu merkezi ısıtma hep fiyasko, Türkiye şartlarına uygun değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

5. Güldür güldür çakıyor taşı...

6. Kasim 164, Aralik 177, Ocak bugun geldi 322 lira eletrik. 13 gunu eski tarifeden. Subat 400 uzeri gelir. Nasil bir tarife anlamadim. Gecirrrrrr.Bakalim dogalgazik kac gelecek. Eski faturalari atmisim. Hesap ederdim. Tahminim 750-800 olur gibi.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kasim 164, Aralik 177, Ocak bugun geldi 322 lira eletrik. 13 gunu eski tarifeden. Subat 400 uzeri gelir. Nasil bir tarife anlamadim. Gecirrrrrr.Bakalim dogalgazik kac gelecek. Eski faturalari atmisim. Hesap ederdim. Tahminim 750-800 olur gibi.
    Hemen herkes aynı dertte.. Aralıkta 2 hafta sürekli yanan kombi için 350 tl fatura , ocakta min 700 kağıt geçirecekler...Bu kış zor geçecek...

Dar gelirli ne yapacak sorusunun muhatabı dar gelirlinin kendisi ve iktidar partisidir...Beni ilgilendirmiyor..

Burada büyük çoğunluk Bizanslı, hadi ben de Iç Egedeyim, Sivas ve ötesinin doğalgaz faturasını düşünmek bile istemem, şu fiyatlarla.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 799/987 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •