Sayfa 827/987 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Aero123 Yazıyı Oku
    Baltık kuru yük yine düşüyor....
    Dönemseldir o. Düşer ve çıkar.

Alıntı Originally Posted by Aero123 Yazıyı Oku
    Baltık kuru yük yine düşüyor....
    Aero düşmesi ne anlam ifade ediyor? İyi mi kötü mü?

Freight futures am update
    Capesize up ~4%
    Panamax up ~4%
    #shipping #drybulk

4.  Alıntı Originally Posted by Kadi Yazıyı Oku
    Sanırım iyi incelerseniz arsaya değil teknolojiye bakmanız gerektiğini anlayabilirsiniz
    Kadi bey konuyu biraz acarmisiniz? Baska forumlarda metaverse de istenildigi kadar Istanbul ve arazi yaratilabilecegi o yuzden birinden almanin bir degerinin olmadigini duymustum

Yani metaverse bir ama icindeki platform lar sonsuzmus. Sizin burada teknolojiden kastiniz nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ordu Fatsa da bulunan Süleymancılara ait Özel Madenler Erkek Öğrenci Yurdu nda 12 yaşındaki çocuk, kurs hocası Y.K. tarafından cinsel istismara uğradı. Çocuğun ailesiyle görüşen ve suçunu itiraf eden kurs hocası Y.K., Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım dedi. Y. K. hakkında Çocuğun cinsel istismarı, Kişiyi hürriyetinden alıkoymak suçlarından dava açıldı.

https://www.birgun.net/haber/12-yasi...a-uydum-374466
    boyle bir adam benim karsima cikacak yemin ederim oldururum. Hic gozunun yasina bakmam oldururum

Sonrada polisi arar gelin beni alin derim

Cocugu olmayan anlamaz.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ordu Fatsa da bulunan Süleymancılara ait Özel Madenler Erkek Öğrenci Yurdu nda 12 yaşındaki çocuk, kurs hocası Y.K. tarafından cinsel istismara uğradı. Çocuğun ailesiyle görüşen ve suçunu itiraf eden kurs hocası Y.K., Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım dedi. Y. K. hakkında Çocuğun cinsel istismarı, Kişiyi hürriyetinden alıkoymak suçlarından dava açıldı.

https://www.birgun.net/haber/12-yasi...a-uydum-374466

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kadi bey konuyu biraz acarmisiniz? Baska forumlarda metaverse de istenildigi kadar Istanbul ve arazi yaratilabilecegi o yuzden birinden almanin bir degerinin olmadigini duymustum

Yani metaverse bir ama icindeki platform lar sonsuzmus. Sizin burada teknolojiden kastiniz nedir?
    Benim anladığım metaverse de istanbul simulasyonu var,istanbul benzeri elbet tüm dünyanın da simulasyonu var.Misal metaverse de esenyurtda anacadde nin üstü dükkanı aldınız mı o dükkan sonsuza kadar sizin,esenyurtda ana cadde muadili yok,o cadde zaten programa bir kez tanımlanıyor.Siz de avatarınız veya sanal kimliğiniz herneyse onla o aleme girip o dükkanı sanal gerçeklikle gezebiliyorsunuz o dükkanda ne varsa çiçek kitap veya elbise inceleyebiliyor ve satın alabiliyorsunuz,yani aslında bu iş tutarsa ordan dükkan arsa almak falan o kadar da uçuk fikir değil

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    boyle bir adam benim karsima cikacak yemin ederim oldururum. Hic gozunun yasina bakmam oldururum

Sonrada polisi arar gelin beni alin derim

Cocugu olmayan anlamaz.
    cidden ne şiddeti severim ne kavgayı ama çok düşünmüşümdür bir gün çok kötü bir şeyi yaparmıyım diye işte bu tam da o iş,insan dayanamaz,bence herşeyi göze alır.Birini öldürmekten daha sıkıntılı bir hayata sürükleyecek şeyler var.Öldürmek bile öyle biri için yetmez.

Sayfa 827/987 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •