-

Originally Posted by
bisikletci
Bende duydum bunu. Yani bir suru Istanbul olacak. E hangisinden alacaz? Hepsinden mi alsak? 😄
her platformdan kendi evinizi satın alıp rahat edeceksiniz 
geçen 3 msjı olan arkadaş teknolojieeüüüü bakın diodu.
bende finansal muh. kısmına bakılması konusunda ısrarcıyım.
-

Originally Posted by
ayhan53
Buzdolabı kartonu olsa sere serpe yatarlardı. Bebek yatağı gibi küçük bunlar. Köprüye bi adam daha koysalar koymaları konusunda halen ısrarcıyım
başkanım hele şu kar kış bi geçsin sonra ısrarcı olun çünkü adamın enstrümanı donacak bu soğukta kuyruk bir türlü bitmez, müdahale de edemez.
-

Originally Posted by
bisikletci
Bende duydum bunu. Yani bir suru Istanbul olacak. E hangisinden alacaz? Hepsinden mi alsak? 😄
boğazda yer kalandan al
bir halt olacağı yok.
-
Zopayı ıslatmadan hafif hafif dürtüyorlar.
Dayak diyemeyiz.
13,4431
-

Originally Posted by
Batman
her platformdan kendi evinizi satın alıp rahat edeceksiniz
geçen 3 msjı olan arkadaş teknolojieeüüüü bakın diodu.
bende finansal muh. kısmına bakılması konusunda ısrarcıyım.
Üç mesajı olan derken ben bu foruma 2006 da girdim son 10 yıl ara verdim şifreler kaybettiğim için yeni hesap açtım ta o zamanlar karahan diye bir dostumuz vardı
Ufak abonelik yaşıms laf etmeyin lütfen
-
Şakası bir yana Alıp bir gözlük keyfine bakarım metanın arsası osu busu bizi yönlendirir.
)
-

Originally Posted by
Kadi
Üç mesajı olan derken ben bu foruma 2006 da girdim son 10 yıl ara verdim şifreler kaybettiğim için yeni hesap açtım ta o zamanlar karahan diye bir dostumuz vardı
Ufak abonelik yaşıms laf etmeyin lütfen
karahan twitter dan devam ediyor yaşınıza lafım yok buralar trollden geçilmiyor o yüzden işin goy goyunu yapıyoruz şahsi algılamayın ama tabiki işin finansal müh. konusuna dikkat diyorum
buradan da ileride toplantı vs. güvenlik gibi unsurlar olarak dijital olabilir filmlerden de bu işlerin öngörüleri yıllar önce yapıldı ama arsa işine katılmıyorum.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Zopayı ıslatmadan hafif hafif dürtüyorlar.
Dayak diyemeyiz.
13,4431
hava soğuk iffet içeride kafa dışarıda kalsın diyorum ve bisti merak ediyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri