Originally Posted by
value investor
Hisse pahalı demedim , tam tersine ucuz olduğu için buradayım , ben hisseyi 4 tl li fiyatlardan beri taşıyorum , 3 yılda %750 prim yapan hissenin sağlıklı gitmesi için düzeltmelerin olması yada aşağıya çok salmayacaksa bile düzeltmeyi zamansal olarak bekleterek fiyatı hazmetmesi gerekir. Sağlıklı olan budur . Uzun maraton koşucularıyız biz , hissenin fiyatından ziyade , geleceğe yönelik finansallarına odaklanmalıyız , fiyat peşinden zaten gelecektir. Bu şirketi hisse fiyatıdan bağımsız, ticaretinin uzun vadede bozulma emaresi görürsem hisseden çıkarım ,şu an için tam tersi finansalları , yapılan yatırımların geleceğe yönelik ciro ya ve kara etkisini hesap ederek taşıyoruz yoksa fiyat hareketleri beni hisseyi tutmamda etkili değil.. O yüzden de borsada zengin olma hayaliyle atıl olmayan paranızla yatırım yaparsanız bu kumar olur , çünkü hisseyi taşımak sizin psikolojinizi bozar ,çünkü yarın fiyatın ne olacağını bilemeyiz , ihtiyacınız olmayan para ile uzun vadede doğru şirket de olursanız kaybetme şansınız yok.
Saygılarımla
Yer İmleri