2249.50 gördü şimdi 2233.50 ..manyak ötesi hareketler![]()
Hayat hoş gerisi boş
Sn 666 selam
Özür dileyerek araya girmek istiyorum. Çünkü bu başlığı her gün okuyorum. Dayanamadım keındinize böyle sinir yapmanıza ve de Mert beyi sinir etmeye çalışmanıza. Buraya yazmaya başladığınız zamanlarda haklı bir gerekçeniz vardı bana göre. Ama şu an durumu öyle şahsileştirmiş görünüyorsunuz ki. Niye kafayı bu kadar taktınız diye düşünüyorum. İlk zamanlar çok eğlenmiştim yazılarınızda. O şekilde yazsanız ya yine?
Siz bilmesenizde insanlar okuyarak mutlu olabiliyorlarYa da ne bileyim fikirlerinizi paylaşsanız.
Amacınız ne bilmiyorum şu an. Ama Mert beyin kazancını ya da kaybını neden merak ediyorsunuz?
Belki tek lot ile işlem yapıyor bizi ilgilendirmez ki.Bel ki de milyonerdir. Yine ilgilendirmez. Herkes sessiz sedasız işlem yapabilir ama bence foruma yazmaktaki amaç insanların bir şekilde deşarj olması ve de iletişim kurması. Kimseye zarar vermeden.
Takılmayın artık lütfen. Ayrıca bence siz ikiniz çok iyi dost olabilirsiniz. Potansiyelleriniz süper
Sevgiler.
Mert bey size de selam ve sevgiler![]()
Lucifer iyidir yabi tek bu kafa kontaktlığı olmasydı
Selam ve sevgiler Dore hanım
Çanakkale nasıl? güzel mi? alıştın mı![]()
Hayat hoş gerisi boş
Amerikadaki palaciğim yeşil olmak üzere ..hadi göreyim seni palacim hadi yavrum hadi cnm![]()
Hayat hoş gerisi boş
Mert bey
Çanakkale’nin kendisi harika. Çok doğal bir güzellik. Her sabah horoz sesiyle uyanmak müthiş
Yalnız insanları işsiz güçsüzlükten birbirlerine sarmış. Çok fena dedikodu dönüyor. Takılmayın dedikçe takılıyorlar. Bu beni çok bunalttı. İstanbulda kimse kimse ile ilgilenmezdi. Burda sosyal yaşam pek mümkün değil. İnsanlar hariç herşey süper. Geri dönmem an meselesi
Teşekkür ederim![]()
FSPX 4320.25(+%0.05) ..-%1.30 lardan buraya geldi
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri