Originally Posted by
clasman02
Borsada batık kar etmeyen boç batağındaki enerji şirketlerinin piyasa değerini görünce içim çukurova ve kepez elektrikten dolayı kor alev gibi yanıyor. Acaba bu haksızlık olmasaydı içinde üretim, iletim ve dağıtımı olan çukurova ve kepez elektrik in piyasa değeri ne olurdu. Offf offf
hatırlatmakla canımı yaktın be clasman hocam egerki bu şirketler hala borsada işlem yapmış olsalardı o çerezlik sermayelerle 120 000 kepez 500 000 çukurova sermayeli bu hisseleri almak için millet ya sıraya girerdi veya lotunu 100 -150 bin tl den bölünürdü ve yavrularını belki alırlardı uzanlar tam kıvamına gelmiş bu şirketlere bir sermaye artırımı yapar ve bizleri ihya ederdi ama şimdi hırsızlar ve çocukları ihya oluyordur acaba bu işin de bir nası yokmuydu hani hep nas derler ya inşallah kursaklarında kalır ölemezlerde kıvrım kıvrım kıvranırlar hem de bu dünyada gözlerimizle görür kulaklarımızla duyarız keşke bu kadar beddua almasaydık derlermi bilmem ama zannetmiyorum dahası yokmu diye agızlarının suyu akarak feldir feldir ararlar.
bakalım 2023 de iktidara gelecek oolan bu millet ittifakı hak hukuk dedikleri gibi bizlerin de hakkını hukukunu geri vereceklermi vermezlerse onlara da saydıklarım geçerli olsun.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri