Sayfa 898/987 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dereli'nin ardından Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni (Giresun Belediyesi Önü) kapsamında açıklamalarda bulundu.

Faizlerin düşürülmesi konusundaki kararlı açıklamalarına burada da devam eden Erdoğan, “Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek” ifadelerini kullandı.

https://finans.mynet.com/haber/detay...vam-mi/435778/

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dereli'nin ardından Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni (Giresun Belediyesi Önü) kapsamında açıklamalarda bulundu.

Faizlerin düşürülmesi konusundaki kararlı açıklamalarına burada da devam eden Erdoğan, “Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek†ifadelerini kullandı.

https://finans.mynet.com/haber/detay...vam-mi/435778/
    İnanılmaz yahu,çotanak spor kompleksi ,giresun belediyesi önü,tamamlanan projeler açılışı , faizi indireceğiz daha da inecek enflasyon iniyor daha da inecek falan diye okuyunca güldüm kendi kendime ulan bu zaytung dakiler de amma fırlama nerden buluyorlar böyle şeyleri falan derken alttaki mynet haberi ibaresine gözüm takıldı)))))))))))

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal ordu 1960 da 1980 de kodumu oturturdu,perde arkasından siyasilerin canına okurdu ne oldu da kuzu gibi oldular,reisin elinde ne güç vardı da demirel in menderes in yapamadığını yaptı.Ergenekon ayağına orduya senin dönemin bitti dediler ,bu arada yahu olur mu biz asiliz biz yönetiriz arkadan falan diyenler kendilerini silivride buldu.Şimdi de değişim başka yönde ,direnen olursa oho yolsuzluk dosyalarının ardı arkası kesilmez her gün bir bürokrat her gün bir siyasi hapse girer.Olmaz diyenler varsa 1980 de askerin gücünü bir hatırlasın o asker o hale geldi ki şu anda genelkurmay başkanının adını bile bilmiyorum,kuvvet komutanları değişimi falan sanki sıradan bürokrat değişimi gibi.Ya da bir ara fetö neydi ne oldu ona da bakabilirsiniz.
    peki ya sonra ? ya sonra ne olurdu ? her dabbatüldarbe sonrası hangi siyasi erk güçlenerek iktidara geldi ?

ajda pekkan , ya sonra ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İnanılmaz yahu,çotanak spor kompleksi ,giresun belediyesi önü,tamamlanan projeler açılışı , faizi indireceğiz daha da inecek enflasyon iniyor daha da inecek falan diye okuyunca güldüm kendi kendime ulan bu zaytung dakiler de amma fırlama nerden buluyorlar böyle şeyleri falan derken alttaki mynet haberi ibaresine gözüm takıldı)))))))))))
    Aynısı bana da oluyor. Zaytung haberlerini önce normal haber sanıyorum. Aşağıda zaytung ibaresini görünce jeton düşüyor.
    )))

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    peki ya sonra ? ya sonra ne olurdu ? her dabbatüldarbe sonrası hangi siyasi erk güçlenerek iktidara geldi ?

ajda pekkan , ya sonra ?
    Sermaye sınıfı!

12 eylülden sonra dincilerin yolu düzlendi. Birikim modeline rengini bunlar verdi.

Ama gene de sermaye sınıfı!

6.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    tuık baskanligina psiko yu öneriyorum sizin işi anca o cözer
    Amanin! yapmayın!duyan falan olur,bizim maaş zamlarını gerek yok diye geri alırlar...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şimdi bu süslü lakaplı zat damattan sonra anlaşamadığı diğer bakandan da kurtuldu. Bu durumda malum şahıstan sonra koltuk onun mu olacak, yani parti başkanlığı koltuğu yani...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 898/987 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •