Sayfa 153/505 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    zamanında güler tarafında yatırımcılar birleşelim %50'nin üstüne çıkalım demiştim.

bu adamın imtiyazlı paylarının iptal davası açalım. demiştim. bununla ilgili kanun maddeleri de belli. biraz uzun sürerdi ama iş ilginç noktalara giderdi.

benimde tadım kaçtı artık

2. Vatan haini sümüklünün mendili peşinde koşan adamı adaletin başına getirdiler ki, artık hiç bir şey yapamazsın sayın hayek. Geçmiş olsun. Hatta hepimize geçmiş olsun. Ama takdir ettim, Muratçığım bütün gelişmeleri öncesinden gördü ve hemen ortaklık ayağına bunlara yanaştı. Bundan sonra davaymış, SPK ymış, CİMER miş tınlamaz...Siemens'e sittir çektiği gün şüphelenmiştim zaten napıyor bu çocuk gibisine.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    zamanında güler tarafında yatırımcılar birleşelim %50'nin üstüne çıkalım demiştim.

bu adamın imtiyazlı paylarının iptal davası açalım. demiştim. bununla ilgili kanun maddeleri de belli. biraz uzun sürerdi ama iş ilginç noktalara giderdi.

benimde tadım kaçtı artık
    Bu imtiyazlı paylarının nedeni ile ciddi bir mağduriyet yarattığı neredeyse hiçbir hisse adedine sahip olmamasına rağmen yatırımcıların zarar wttigini, bu hukuksuz uygulamalarının zaman zaman kurullar tarafından tespit edilip uyarıldı gibi konulara değinerek bir güzel metin hazırlayalım ve heryerdw paylaşalım olur mu ? Bu anlamda hayek yada hissedar bir güzel metin yazsanız bizlerde tüm platformlarda yazsak nasıl olur

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Vatan haini sümüklünün mendili peşinde koşan adamı adaletin başına getirdiler ki, artık hiç bir şey yapamazsın sayın hayek. Geçmiş olsun. Hatta hepimize geçmiş olsun. Ama takdir ettim, Muratçığım bütün gelişmeleri öncesinden gördü ve hemen ortaklık ayağına bunlara yanaştı. Bundan sonra davaymış, SPK ymış, CİMER miş tınlamaz...Siemens'e sittir çektiği gün şüphelenmiştim zaten napıyor bu çocuk gibisine.
    Bu ülkenin sermaye piyasasında denetim ve gözetim görevleri üstlenen kurumların itibarına ciddi zararlar verdi bu murat guler. Birde bu kurumlardan personeller transfer etti, bu kişilerin telefon görüşmelerinin dinlenmesi ve incelenmesi istenebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    En son bu şekilde yazan fibonacci vardı adam En son tinerci oldu çıktı.. Guler holdingin taşıyıcı kolonudur rtalb , rtalb yürümeden guler gitmez, çünkü beslendiği yerlerden biridir rtalb. Guler grafiğinin hiç bir önemi yoktur. Merhaba etme murat haftaya o şık olan grafiği çirkin yapar
    Sayın şaholi...
    Bir insanın arkasından konuşmak haysiyetsizliktir..
    Burada her yazana sallayıp duruyorsun..şu tinerci bu saticı şu dönek bu deli...tek sen mi haklısın..
    Bak arkamdan ismimi cismimi anma lütfen..
    Yaşın küçük sanıyorum..çok dengesiz pervasız boş ve tutarsız yazıyorsun..
    Yazılarında çok düşük seviye var..
    Borsada yatırım yapmayı ve gereken sabrı gösteremiyorsun..
    Bütün portfoyü bir yere bağlayıp bile bile lades olup zararda oturuyorsun..
    Lütfen arkamdan yazıp durma..
    Millet sirf senin bu seviyesizliğinden dolayı foruma girmek istemiyor..
    Az birşey faydan olsun..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sayın şaholi...
    Bir insanın arkasından konuşmak haysiyetsizliktir..
    Burada her yazana sallayıp duruyorsun..şu tinerci bu saticı şu dönek bu deli...tek sen mi haklısın..
    Bak arkamdan ismimi cismimi anma lütfen..
    Yaşın küçük sanıyorum..çok dengesiz pervasız boş ve tutarsız yazıyorsun..
    Yazılarında çok düşük seviye var..
    Borsada yatırım yapmayı ve gereken sabrı gösteremiyorsun..
    Bütün portfoyü bir yere bağlayıp bile bile lades olup zararda oturuyorsun..
    Lütfen arkamdan yazıp durma..
    Millet sirf senin bu seviyesizliğinden dolayı foruma girmek istemiyor..
    Az birşey faydan olsun..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gulerde ben başkası ile yazışırken gelip bana cirlamistin hatırlatırım. İlaveten sen demedin mi bu hisse sinsi sinsi yükseliyor göreceksin, ne oldu yükseldi mi ? Hala gelip burda yatırım analizlerinin başarısızlığını bertaraf etmek adına bana saldırıyorsun. Ne oldu, bu hisse gidiyordu diye bas bas bağırıyordun. Ben arkandan konuşmuyorum, umuma açık seninde okuyqbilecegin bir platformda yazıyorum. Yapılanlar herkese erişilebilir durumda. Benim yüzümden yorum yapmiyorlarmış yahuu sen yazdın da ne oldu hadi söyle ne oldu , o kadar yazdın ne oldu ? Cevap ver. Hangi yazdığın, hangi grafiğini tuttu ? Ayrıca herkes yazıyor sen mera etme. Saçma ve boş yorumlarına çok anlam yüklemişsin sen , hadi benimkiler basit peki ya senin değerli grafik ve değerlendirmelerini kime ne katkısı oldu ? Tinerci seni , yaptığın algı ile milleti gülerde kitledin, birde utanmadan burda yaziyon. Haysiyet nedir bilirmisin, söylediklerinin hiçbirinin çıkmaması nedeni ile gelip özür dilemektir haysiyetli olmak, gundem değiştirip başkalarına saldırmak değil. Sen çıkıp yarattığın beklentiler için yanıldım dedin mi ?

7. Burda hayek ve hissedar bile bir süre sonra burda hisse analizlerinin yapmak yerine , ilgili mercilere mevcut durumu nasıl şikayet ederiz diye metinler yazdı ve paylaştı. Ya sen, sen ne yaptın? Katkısı yaz herkes görsün. Burdaki varlığın kimin karat verme sürecine olumlu katkısı oldu. Senin yüzünden millet 3 üzeri fiyattan gulerde satmadı..

8. Oynamıyorum ver misketlerimi diyen kitle ile borsada koca bir yılı geçirmekte varmış kaderimiz de

Sayfa 153/505 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •