31 Ocak aksami FJB portfoy dagilimina gore +5 den fazla yapmisti. Fakat 1 Ocak sabahi getiriye cok cuzi bir miktar yansidi %1 den az getirmisti saniyorum. FJB tasiyan varsa bir telefon etsin sorsun bence.
yav daha bir ay önce vatandaşı enflasyona ezdirmiycez ben ekonomistsem biliyorum diyordu, dün aynı kürsüde bu enflasyon denen kamburu mecbur taşıyacaksınız artık diyor. yav ben olsam daha 1 ay önce söz verdim deyip kürsüye çıkmaktan utanırdım kameralardan kaçarım arkadaş yav vallahi..aynı ülkede yaşıyoruz böyle bir zihniyet bana öyle yabancı ki..bu topraklarda doğmuşum ama dillerini zerre anlamıyorum ben bunların. işimiz zor.
Selam tefasin dagilimina hic guvenmeyin cogu yanlis rakamlar
Esas dagilima fon profili mkk adresinden ozet bilgiler den portfoy dagilimina bakicaksin. burda pdf sayfa aciliyor burda dagilim yuzdeleri var bu yuzdelerde dogru degil portfoydeki esas oranlara sayfalarin saginda bolum toplami ve bolum %sel oranlar gercek portfoydeki oranlardir.
Ben bu sekilde buluyorumM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta vadeli borclanma diye aliyorsun
İcerde %4.56 lik yat fonu var bi bakiyorsun buda YPK diye serbest fon ve %,90 i yabanci ÖST
Bu 4.56 oranla Devlet tahvil faizleri iyice dustugu halde bu fon %1 eksi getirdi ve bugunde eksi getirdi.
Demek isteyecegim tam fon dagilimini yukarda belirttigim gibi bakilmasi
Tefastaki dagilim daire gercek degil
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osd ve nzh icinde eurobond var
Fiyatlama icin eurobond fiati dusuncemi iyi yukselincemi
Ozellikle osd nin getirisini cok etkiliyor
%14 eurobond var
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildigim kadariyla tefasin dagilimi gunluk olarak guncelleniyor fonlar o gun ne tasiyorsa yuzdesel olarak tefasa bildiriyorlar. Bizler kap da yer alan dagilim raporlarinda ayin son islem gunundeki durumu goruyoruz.
Ornegin IPB son dagilim raporuna gore %25 civari yabanci hisse tasiyordu. Bugun baktigimizda bu oran %9 civarina dusmus. Diger fonlardada ayni sistem oldugunu dusunuyorum.
Yer İmleri