Sayfa 230/804 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Üç beş kademelik karlar ile çıkış yapıyorlar gibi görünüyor.

2. Horoz satmistir alttan almaktir derdi..Bende suan tek lot yok nugyo.ana bu horoza dikkat edin.

3.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    dostum Global son 2 günde elinde olmayan hisseyi satmış. Metro virman yapacak o kesin. 2 günde global 893 bin satıyor, Metro 891 bin alıyor. Metro alım ortalama 5,27 global satış ortalama 5,397. kısacası cuma günkü pasta ya bakıp metronun elinde 800 bin lot var diye heves yapmanın anlamı yok. isterseniz siz de takasları açıp kendiniz bakabilirsiniz. durum orta da. yani galipin elinde lot mot yok. bunu da yaz bi kenara. galipi de sürekli takip ederim. bu dediğimi dikkate alırsan iyi edersin.
    --

ya nihayet borsadan anlayan bir kişi daha geldi buraya...
    vay anasına ya o kadar yanlızız ki burda 3-5 borsacı... yeni bir " borsacı" gelince şaşırıyoz.
    arada yorumlarını bekleriz, bilmeyenlerin yorumlarını okumak o kadar sıkıcılaştı ki ?
    horoz aşağı horoz yukarı... ))))

4. tacirlerin elinde yüksek maliyetli mal var 200 bin kadar, bu horozcular onlar mı acaba ?
    )))))

5.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    --

vay anasına ya o kadar yanlızız ki burda 3-5 borsacı... yeni bir " borsacı" gelince şaşırıyoz.
    arada yorumlarını bekleriz, bilmeyenlerin yorumlarını okumak o kadar sıkıcılaştı ki ?
    Ya dostum bır gorus vardır borsada bılırmısın...bır kâğıt ne kadar kotulenırse o kadar gıtcek demektır...

Sen ıyı bır borsacı olabılırsın ama ınsanları yonlendırme yapıyorsun gıbı geliyor bana...
    bır haftalık nugyo takasını atsanda bızde görsek kımın ne malı var olur mu?

6.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    --

dalga mı geçiyorsun kardeşim. amacın ne senin. derdin eğlenmekse geç aynanın karşısına tipine bak. katıla katıla gülersin emin ol.

7. açıkçılar dadan maya başladı iyi izleyin.

8. yo iltifat ettim sana maker 24
    hay allah millet ne kadar sinirli.
    iyi tamam. yazma ok.

Sayfa 230/804 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •