Sayfa 274/1002 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Sen sormustunya osd alan varmi diye
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    OSD ile ilgili bri bi şey sormuştu kimdi o
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Abd endeksleri acilisimi yoksa1 gun onceki kapanisimi baz aliyor
    izahname de yazar..açıp okumak lazım...

işportföy kabaca söylersek açılıştakini, akportföy kapanıştakini baz alıyor......diye biliyorun....

3. Yapı Kredi üçüncü değişken fon haftanın en çok kazandıran beşinci değişken fonu ama bende nasılsa eksi :D

4. Brent petrol 91 dolara uçtu bu arada.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yav daha bir ay önce vatandaşı enflasyona ezdirmiycez ben ekonomistsem biliyorum diyordu, dün aynı kürsüde bu enflasyon denen kamburu mecbur taşıyacaksınız artık diyor. yav ben olsam daha 1 ay önce söz verdim deyip kürsüye çıkmaktan utanırdım kameralardan kaçarım arkadaş yav vallahi..aynı ülkede yaşıyoruz böyle bir zihniyet bana öyle yabancı ki..bu topraklarda doğmuşum ama dillerini zerre anlamıyorum ben bunların. işimiz zor.
    Hala onun dediklerini ciddiye alıp sinirlenmenizi anlayamıyorum Ben o televizyona çıktığında direkt kanal değiştiriyorum, hiçbir beyanatını okumuyorum, sadece manşet olarak bakıyorum (hani parti kapatıyoruz vs gibi olağanüstü bir şey söylemiş mi diye). Hayat böyle saçmalıklarla vakit öldürmeye değmeyecek kadar kısa.

Youtube de yirtik pantalon orta amerika da koreli sevgilisi ve onun kardesleri ile geziyor, dunku video da el salvador guetemala siniri gecisi ve otobus teki hristiyan propogandasi yapan tip ve espriler enfesti, aslinda tv de bu sekilde bir yayin olmali, insanlara nese sacmali ama politize ettiler toplumu

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Hala onun dediklerini ciddiye alıp sinirlenmenizi anlayamıyorum Ben o televizyona çıktığında direkt kanal değiştiriyorum, hiçbir beyanatını okumuyorum, sadece manşet olarak bakıyorum (hani parti kapatıyoruz vs gibi olağanüstü bir şey söylemiş mi diye). Hayat böyle saçmalıklarla vakit öldürmeye değmeyecek kadar kısa.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Periyot farkli demek ki ya sizde daha az gun yada daha cok gun bulunuyor..

Ornegin bendeki fonlardan bazisi 100gundur bende dunku kayip toplam kazancin yuzde 10u nerdeyse kara cuma oldu bana...

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Yapı Kredi üçüncü değişken fon haftanın en çok kazandıran beşinci değişken fonu ama bende nasılsa eksi :D
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Abd endeksleri acilisimi yoksa1 gun onceki kapanisimi baz aliyor
    İş bankasının yabancı fonlarının hesaplama yöntemini burada ben de dahil yanlış biliyoruz. Yani bir gün geriden gelerek hesaplanıyor şeklinde bir bilgi söz konusuydu.

Bugün fonların birim değerlerine tefaş sayfasından baktığım zaman bir terslik olduğunu gördüm. Çünkü varsaydığımız bilgiye vgöre bu fonların artı getirmesi gerekirdi. Ama eksi getirileri oldu.

Bunun sonucu olarak bu fonların izahnamelerini tek tek inceledim. İzahnamelerinde (Madde 5.2) birim pay değerlemesi gün sonu oluşacak değer üzerinden hesaplanır diyor.

Bu izahnamelerin bazılarının yaynlanma tarihi 03.01.2022 bazıları da Aralık 2021 tarihli yani yeni. belki hatırlarsınız bir arkadaş iş portföy saat 22.00 de artık fon değeri açıklamıyor demişti. Doğru bir tesbitti. Ben bunun değerlerme şeklinin değişimine bağlıyorum.

Dileyen arkadaşlar izahnameleri nidirip bakabilirler.

Sayfa 274/1002 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •