Sayfa 286/600 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Hissede yazmadan sessizce beklemek iyi olacak!Patrona koz verip yol göstermeyelim diye düşünüyorum.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kendi bildiğini okuyor nasılsa, buradan onun işine yarayacak yorumlar çıkmaz.
    Bu arada ben de 2021 in iyi bir yıl olarak geride kaldığını düşünüyorum, 2022 içinse henüz belirgin bir gidişat yok.
    Enerji zamları ve duruşlar olumsuz etkilemiş olmalı..

Daha bir şey anlaşılmaz. Yanlız banka bilançolarına dahi piyasanın güçlü yanıt veremediği ortaya çıkarsa spekülatör hisseyi yunus gibi daldıracak, niyetini fazlasıyla belli ediyor. Diğer taraftan TURGG tarafında ısınma turları devam ediyor.

Fiyatları daldırması sadece psikolojiler üzerinde etkili olur, zamanı ve sabrı olan paydaşlar için fiyat 10 olmuş 5 olmuş bu fiyatlardan satma niyeti olmadıktan sonra fark etmiyor.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Hissede yazmadan sessizce beklemek iyi olacak!Patrona koz verip yol göstermeyelim diye düşünüyorum.

Yorumunuzun altına imzamı atıyorum .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Patrona bir iki laf etmeye hakkımız olmalı,Ey eczacı denen sahtekar adından da utanmıyorsun,ky cıya çin işkencesi yaptın yapmaya da devam ediyorsun.Boyun posun devrilsin,emi.

Alıntı Originally Posted by kartalyasar Yazıyı Oku
    Patrona bir iki laf etmeye hakkımız olmalı,Ey eczacı denen sahtekar adından da utanmıyorsun,ky cıya çin işkencesi yaptın yapmaya da devam ediyorsun.Boyun posun devrilsin,emi.
    Aminnnn...

Dün ve bugün %8 e varan düşüş için bilen varsa bana birkaç neden söylesin lütfen.Yatırımcıyı enayi yerine koyunca yazmadan da edemiyoruz.Patronnnn çoook çok kötü niyetli gerçekten.Allah niyetine göre muamele etsin!

Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Aminnnn...

Dün ve bugün %8 e varan düşüş için bilen varsa bana birkaç neden söylesin lütfen.Yatırımcıyı enayi yerine koyunca yazmadan da edemiyoruz.Patronnnn çoook çok kötü niyetli gerçekten.Allah niyetine göre muamele etsin!

Ayinesi iştir kişinin, ne yapacağını belli etti ( çoğumuza malum olduğu gibi, ben de yazdim). Daha önce Ecz101, 201, 301 derslerini almış olanların bilebileceği gibi fiyatları öldürmekten hiç kaçınmazlar. Çok uzun yılların yatırım holding yatırımcısı olarak iyi biliyorum, ölü fiyatından diye 6 liradan alırsın, aldığına pişman ederler, 4 liraya düşürürler. Bu sirketin yatırımcısı olmak için çok sabırlı ve ayak oyunlarına dirençli olmak lazım. Yoksa yatırımcıyı kendisinden bile şüphe ettirirler. Ha ölünün de ölüsü fiyata getirirse davul ve zurna ile buradan ilan edeceğim haberi olsun. Çalı arkasındakiler de foruma yazılıyor diye kızmasınlar.

6. Bir kere çalı arkasinda değilim şahsi olarak , ben yazilmasin çizilmesin demedim dediğim bugünü gördüğüm için fiyat verilmesin oldu.Bu anlaşılmıyorsa gerekli tetkikler yaptirilmali.

Hala ayni aymazlikla goy goy yazıp 8.50 -9.05 dan millete mal gömülmesine neden olanları lanetliyorum .

Ayni yere gelsede 100 katini görsede reel kayıp varsa vardır ,biz züğürt tesellisi dinleyecek yaşı geçtik .

"Bunun gibi "bir hissede yapikredinin robotlarına fenasi yapmışlar .Dolayısı ile patrona sövmek saymak dövünmek agit
    yakmak işe yaramıyor keşke yarasa dilim biraz sivri olduğundan ben en az x3 giderim ama lüzum görmüyorum artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bir kere çalı arkasinda değilim şahsi olarak , ben yazilmasin çizilmesin demedim dediğim bugünü gördüğüm için fiyat verilmesin oldu.Bu anlaşılmıyorsa gerekli tetkikler yaptirilmali.

Hala ayni aymazlikla goy goy yazıp 8.50 -9.05 dan millete mal gömülmesine neden olanları lanetliyorum .

Ayni yere gelsede 100 katini görsede reel kayıp varsa vardır ,biz züğürt tesellisi dinleyecek yaşı geçtik .

"Bunun gibi "bir hissede yapikredinin robotlarına fenasi yapmışlar .Dolayısı ile patrona sövmek saymak dövünmek agit
    yakmak işe yaramıyor keşke yarasa dilim biraz sivri olduğundan ben en az x3 giderim ama lüzum görmüyorum artık.

Patrona sövmeye gerek olmadığına katılıyorum, o'nun niyeti bellidir, kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor.
    Azınlık pay sahiplerinin çıkarlarıyla uyuşmuyor. Senelerdir aynı, bir şey değişmediğine göre bunun dikkate alarak hareket etmeli, öyle de yapıyoruz ( yapıyorum) zaten.

Fiyat hedefi vermeyi ben de yanlış buluyorum. Ama bir şekilde bu şirketin topluluk dahilindeki makul değerini ve adil fiyatını konuşmakta mahzur görmüyorum. Eldeki bölük pörçük bilgilerle bir kolaj yapıp bir değere varmaya çalışıyoruz. Hesap yapılmadan yatırım da yapılmıyor.

Her şeye rağmen hissede ısrar eden yatırımcıların bilgi paylaşımları değerlidir, güven tazeler, direnç kazandırır.

8. Burada herkes şunda hemfikir, patron fiyatları belirliyor. Neyle belirliyor. Holding statüsündeki bu şirketin hem kendi bilançosundaki değerleri, diğer taraftan holding bünyesindeki değerleri gözlerden kaçırıyor, hem de fiyat üzerinde yıllardır baskı yapıyor, Yan hesapları var. Birinci kısmı için spk izin veriyor, ikinci kısma gelince aslında bizim piyasada hiç teknik takip yok. Yoksa yapılanlar çok açıkça suç.

Durum böyle olunca ortada bir piyasa yok. Öyle olmasa bu fiyatlarda olurmuyuz. Patron ve avanesi fiyatı belirliyor. O halde bu oluşan durumdan kimi sorumlu tutmalıyız. Burada paylaşım yapanları mı? Patronu mu? Ülkenin kurumlarının göstermelik olmasını mı? Batıdan devşirilen kuralların KY yi korumamasını mı?Burada tartışılan bu şirketin değeri. su içinde ilaç tüzel kişiliği holdingteki payıyla 2 milyar dolar eder. Şu an 400 milyon usd civarı. Zaten çok düşük olan 65 cent civarındaki fiyat 60 cente indi. Konumuz bu.Daha da öldürürler mi fiyatı, yapabilirler. Bilanço yakın benim manşet kar beklentim 700 milyon tl civarı .

Nazi toplama kamplarında Kapo lar kendi soydaşlarını suçlarlarmış yeterince itaatkar değiller diye. Zulmün nedeni olarak nazileri görmezlermiş. Patronı niye suçlamıyormuşuz ki, adamlar KY düşmanı, elimizdeki malı bedava almaya çalışan alçaklar. Tenezül etmez bunlar zengin adamlar diye düşünmeyin, ederler. Denendi görüldü bu. Piyasayı manüple etmek suç değil mi, KY düşmanlığı değil mi? Bu ülkede kurumlar ve kurallar işlemiyor herşeyin arkasından dolaşılıyor diye bunu veri kabul edip, bu duruma razı olup dillendirmeyelim mi? Evet yaptıkları cezasız kalıyor. Ülke bu durumda. Afganistan'da kadınlar taşlanıyor, bu normal mi. Ama oluyor. Türkiye'de kadın cinayetleri çok yaygın alışalım mı? Yolsuzluk yağma boyutunda alışalım mı?

Sayfa 286/600 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •