Sayfa 38/180 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün 50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan senet yoktur. Sinyal alınan tek senet analiz edilmiş ve Takip Listesine eklenmemiştir. Merak edenler için Haftalık Puanlama Tablosu yayınlanmıştır.

Eline sağlık üstad.

#SANFM
    Benim ekranımdan:

Gün-Hafta-Ay-3 Ay-Yıl...
    Bütün pivotların(bugün itibari ile 3 Ay da dahil) üzerinde kapatmış.
    Günlükte 30.92-33.08 arası dirençler mevcut.
    Özellikle Aylık ve üzeri periyotlardaki pivot seviyeleri üzerinde tutunduğu sürece,
    fiyat aşağıdan yukarı geldiği için, günlük periyottaki dirençler de aşağı gelecektir.

30.29TL seviyesindeki 3 Aylık Pivot üzerinde "bence" şönnn...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    #BSOKE

Sistem: Ema200 üstü olması pozitif, hacim lazım. Görüntüler güzel, 2,37 kısa 2,24 kesin stop

Trend: Yeşil çizgiler ana trendler, kırmızı kanal tobo görüntüsü, kapanış barı endekse rağmen güçlü. Dönüş mumu oluşmu, endeksin başına bir şey gelmezse bence tobo çalışır. Kısa stop 2,35 kesin stop 2,3.
    Bol kazançlar...

Not: Endeks konusunda boğa değilim artık, 1996 üstü kapanış olmalı hacimli yoksa ciddi testere veya aşağı yön bence.
    Eline sağlık Canel hocam.
    2.46 seviyesinde bulunan 100G ortalama ile,
    2.53 seviyesindeki Haftalık Ichimoku Kijunsen dirençlerine vurgu yapayım izninle:

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    #BSOKE

Sistem: Ema200 üstü olması pozitif, hacim lazım. Görüntüler güzel, 2,37 kısa 2,24 kesin stop

Trend: Yeşil çizgiler ana trendler, kırmızı kanal tobo görüntüsü, kapanış barı endekse rağmen güçlü. Dönüş mumu oluşmu, endeksin başına bir şey gelmezse bence tobo çalışır. Kısa stop 2,35 kesin stop 2,3.
    Bol kazançlar...

Not: Endeks konusunda boğa değilim artık, 1996 üstü kapanış olmalı hacimli yoksa ciddi testere veya aşağı yön bence.
    Teknik Analiz Puanı (50 Puanı aşamasa da) bugün en yüksek senet BSOKE

Canel Bey;

Günlük Puanlama Tablosunu görmeden bugünün en yükseğini analiz etmeniz takdire şayan.

Sisteminizin ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Eline sağlık üstad.

#SANFM
    Benim ekranımdan:

Gün-Hafta-Ay-3 Ay-Yıl...
    Bütün pivotların(bugün itibari ile 3 Ay da dahil) üzerinde kapatmış.
    Günlükte 30.92-33.08 arası dirençler mevcut.
    Özellikle Aylık ve üzeri periyotlardaki pivot seviyeleri üzerinde tutunduğu sürece,
    fiyat aşağıdan yukarı geldiği için, günlük periyottaki dirençler de aşağı gelecektir.

30.29TL seviyesindeki 3 Aylık Pivot üzerinde "bence" şönnn...
    Teşekkür ederim üstadım senin de ellerine sağlık, sağol...

Şu anda 20 ziyaretçi var başlıkta. Bu doğru mu?

6.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Endeks konusunda da haklısınız Canel hocam.

Tepesinde güçlü dirençler,
    altında da güçlü destekler...

Aşağı yönde çok marj olmadığı gibi,
    yukarıdaki dirençler de çok uzak değil,
    kısa süreli bir testere olası "bence" de:

Aşağı yönde:
    1912-1840 arası UV görüntüyü bozmaz(şimdilik) bence.
    Yukarı yönde ise:
    1990 lar üzerine yerleşmesi gerekiyor yeniden...

Ezcümle 1840-1990 arası "vakay-ı adiye" den diyebiliriz sanırım, herhalde, galiba, bence

7. Sanfm:

Sistem: Görüntü negatif, neden sayım yeşil 9 güçlü sat sinyali, yakın direnç vermiş 31,2-32,2 marj çok az. Fazla risk. Sığ hisse sistem yanılma olasılığı yüksek, 29,47 kısa stop, 28,17 kesin stop.

Trend:31,82 düşen direnç, turuncu 26,77 kesin stop ilave obo görüntüsü, 28,24 kanal desteği, kanal tepesi 37,43. Barların boyu kısalıyor pozitif kapanış da olsa bar boyları küçülüyor, marj azalmış olabilir.
    Benim pencerede negatifim, benim pencere yanlış tarafa da bakıyor olabilir, bilemiyorum. Sistem ve trend açısından olumsuz olarak görüyorum. Stoplara uyularak her hisse denenir.
    Bol kazançlar..
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Sanfm:

Sistem: Görüntü negatif, neden sayım yeşil 9 güçlü sat sinyali, yakın direnç vermiş 31,2-32,2 marj çok az. Fazla risk. Sığ hisse sistem yanılma olasılığı yüksek, 29,47 kısa stop, 28,17 kesin stop.

Trend:31,82 düşen direnç, turuncu 26,77 kesin stop ilave obo görüntüsü, 28,24 kanal desteği, kanal tepesi 37,43. Barların boyu kısalıyor pozitif kapanış da olsa bar boyları küçülüyor, marj azalmış olabilir.
    Benim pencerede negatifim, benim pencere yanlış tarafa da bakıyor olabilir, bilemiyorum. Sistem ve trend açısından olumsuz olarak görüyorum. Stoplara uyularak her hisse denenir.
    Bol kazançlar..
    Abi kendim için birşey istiyorsam namerdim.
    Hem listeyi , hem de önceden analiz eden varsa onu alıntılayınca,
    tek bakışta, çoklu görüş oluyor dışarıdan(hisse.net dışından) gelenler için...

Tabi ne demiş üstad?
    "Yine de sen bilirsin Lavinia"

Sayfa 38/180 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •