Sayfa 439/699 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

9 larda ve 13 lerde de gap var Vehbi bey,hangisi uygun alım için, senin tercihin hangisi ?
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Sana Algyo yapacağıni yapmış Leyla yapacağıni yapmış bu daha iyi günlerin bu arada spek aynı spek en düşükten kapatmayı seven spek o GAP a geleceksin ben vehbiye vereceksin o an size ter basacak baba mala boğulacak o anı bekleyeceğim sabırla
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    9 larda ve 13 lerde de gap var Vehbi bey,hangisi uygun alım için, senin tercihin hangisi ?

İroni yapıyorsun diye düşünüyorum yazmam genelde yüklü maldayım yazdığın fiyatlar aboooo dedirtir bana batarım

Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    İroni yapıyorsun diye düşünüyorum yazmam genelde yüklü maldayım yazdığın fiyatlar aboooo dedirtir bana batarım
    Sakin ol hissedasım,elbette ironi .armada ya takılıyorum sadece

4.  Alıntı Originally Posted by Uygurlu Yazıyı Oku
    GYO olduğu için işletemez kiraya verebilir tabi ki attaş Alarko ya
    Selam anlamak için hiç bilmediğim bir mevzu gyo 'lar bünyesindeki taşınmazları işletemezler sadece kirayamı verebilirler peki Bodrum gündoğan otel ayrıca ona bağlı mağazalar tesisleri hazır hale getirip kiralayacakmı bodrum gündoğan müthiş bir değer

5.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku

Sen dalga geçmeye devam et dediğim gerceklestiginde görürsün bu senette geçen yıl USD 7 iken Algyo 21 iken Halil Buhur alın dedi yani tam 3 USD den sonuç ne oldu 32 TL den hedefine ulaşti diyerek çıktı USD 15 16 iken sonuç 3 USD den aldırdı 2 USD den çıkarttı TL bazında yüzde 50 kar USD bazında yüzde 50 zarar sonuç Halil Buhur bile en sağlam görünen hissede tokatlandi mesaj bu kadar dagilabilirsiniz

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Sen dalga geçmeye devam et dediğim gerceklestiginde görürsün bu senette geçen yıl USD 7 iken Algyo 21 iken Halil Buhur alın dedi yani tam 3 USD den sonuç ne oldu 32 TL den hedefine ulaşti diyerek çıktı USD 15 16 iken sonuç 3 USD den aldırdı 2 USD den çıkarttı TL bazında yüzde 50 kar USD bazında yüzde 50 zarar sonuç Halil Buhur bile en sağlam görünen hissede tokatlandi mesaj bu kadar dagilabilirsiniz
    21 TL’den girmedi, 21 TL’den çıktı.

https://twitter.com/halil_buhur/stat...483552258?s=21

Aslında çok yanlış zamanda çıktı. O zamanlar Alarko’nun 2020 yılı analist sunumu ile Algyo ve Alark bir iki tavan yapmıştı. (Sonrasında Alark devam etti, Algyo süründürdü. Bilanço beklentisiyle Algyo 32 TL’yi geçerek, 4 dolar üstüne attı.)

https://twitter.com/halil_buhur/stat...360098819?s=21

32-36 arası mal dağıtma ve endeks ile birlikte çöküş hikayesi. gap doldurma ve alım fırsatı verme hikayesine döndü galiba. (Bana fark etmez ben 2.35 dolar civarında Algyo aldım, halen bu seviyelerde ve 3 doları bekliyorum.)

Otel alımının temel anlamda etkisini İnfo yatırım değerlendirmiş. Yeniden değerlemelerin yüksek olması, otelin 2024’te hizmete girmesi vs hep dedikleri çıktı. Bu alımın Algyo’ya temel anlamdaki etkisi ile ilgili bence bu rapora bir bakın. Bir de yeni satın alma olmadan Algyo hiçbir zaman döviz pozisyonunu bozmadı çünkü Algyo, Alarko’nun kasası ve kambiyo vergisi ödeniyor. Bu arada Alarko holding yeni bir otel alacakmış, Algyo üzerinden alacaklarsa kasadaki döviz o zaman gider.
    Son düzenleme : meteor78; 06-02-2022 saat: 20:57.

7.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    21 TL’den girmedi, 21 TL’den çıktı.

https://twitter.com/halil_buhur/stat...483552258?s=21

Aslında çok yanlış zamanda çıktı. O zamanlar Alarko’nun 2020 yılı analist sunumu ile Algyo ve Alark bir iki tavan yapmıştı. (Sonrasında Alark devam etti, Algyo süründürdü. Bilanço beklentisiyle Algyo 32 TL’yi geçerek, 4 dolar üstüne attı.)

https://twitter.com/halil_buhur/stat...360098819?s=21

32-36 arası mal dağıtma ve endeks ile birlikte çöküş hikayesi. gap doldurma ve alım fırsatı verme hikayesine döndü galiba. (Bana fark etmez ben 2.35 dolar civarında Algyo aldım, halen bu seviyelerde ve 3 doları bekliyorum.)

Otel alımının temel anlamda etkisini İnfo yatırım değerlendirmiş. Yeniden değerlemelerin yüksek olması, otelin 2024’te hizmete girmesi vs hep dedikleri çıktı. Bu alımın Algyo’ya temel anlamdaki etkisi ile ilgili bence bu rapora bir bakın. Bir de yeni satın alma olmadan Algyo hiçbir zaman döviz pozisyonunu bozmadı çünkü Algyo, Alarko’nun kasası ve kambiyo vergisi ödeniyor. Bu arada Alarko holding yeni bir otel alacakmış, Algyo üzerinden alacaklarsa kasadaki döviz o zaman gider.
    Endeks 50 günlük ortalama da bu ikinci dokunuş ilk dokunuşta 2100 e tepti bu sefer tepemeyecek aşağı gapli kirilim olacak zaten bu önden düşmeye hazır ve nazır kimse ye al yada sat demiyorum kendimce analiz yapıyorum hiçbir analiz yüzde yüz tutmaz kesin değildir hata payı olur olabilir benim kendi beklentimdir başka biride çıkar derki algyo 300 500 der diyebilir olması gereken budur ama olmusmudur olmamıştır sorun da budur arkadaş maalt demiş haklı demiş maaltin ederini bulması alcarin bulması bu algyo nün bulmamasi zaten şikayetimiz budur sorguladigimiz budur

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Endeks 50 günlük ortalama da bu ikinci dokunuş ilk dokunuşta 2100 e tepti bu sefer tepemeyecek aşağı gapli kirilim olacak zaten bu önden düşmeye hazır ve nazır kimse ye al yada sat demiyorum kendimce analiz yapıyorum hiçbir analiz yüzde yüz tutmaz kesin değildir hata payı olur olabilir benim kendi beklentimdir başka biride çıkar derki algyo 300 500 der diyebilir olması gereken budur ama olmusmudur olmamıştır sorun da budur arkadaş maalt demiş haklı demiş maaltin ederini bulması alcarin bulması bu algyo nün bulmamasi zaten şikayetimiz budur sorguladigimiz budur
    Analiz paylaşmakta sıkıntı yok. Temel veya geçmiş ile ilgili hatalı bilgi vermeyin yeter. Borsanın en gıcık kağıtlarından biri. 20’den 9’a düşüp oradan 32 yapmış bir hisse. Ne yapacağı belli olmaz ama yapılan analize destek çıkmak için gerçekleri eğip bükmek de doğru değil.

Sayfa 439/699 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •