Originally Posted by
temelreisim
Yazıyı alıntı yapmayın. Kim olduğunu da yazmayın. Herhangi bir kişiden bahsetmiyorum.
Sadece Bilgiyi hap şeklinde alın
---///
Kuşluda ki Gıravatlı yine bi dünya insanı madur etmiş
Burda da bizi madur etmişti
Kutlu yürüyüşümüze engel olmuştu
Pardondan komisyonu alıp, hisseyi frenletmişti
O kadar şikayet ettik, ceza yemedi ya, halen alkım orda
--//
-Tekno Dansı övmüştü övmüştü, hisse bedelli açıkladı, satmayın bedelli iyidir palavra mavralarını sıktı ))) insanları 2 yıldır hisseye kitledi. Hem hisse düştü, hem ceplerinden para verdiler
-Alçalanı övmüştü övmüştü, pardon bi anda çok yüklü mal sattı. Pardonun mal satması iyidir dedi yine milleti kekledi)))
-Hurdacıyı övdü övdü temettü yatırımcılığı dedi, zirvelerden insanlara hurdayı kitledi. Çoğu temettü verilince hisse fiyatının düştüğünü bile bilmeden 38 lerden zıpladı))
-Brxyvz yi övüyordu iki yıldır, yok bilanço güçlü mavraları, küt püsküvüt bedelli)) insanlar bize mal pazarladın demiyorlar
Abi niye böyle oldu yazmışlar)))
Şimdi de yine bedelli iyidir, hele bi bekleyelim haaa demiş.
Valla çoğu maduriyeti hakediyor. Gerçi inandırıcı samimi pozları ,garibanı iyi oynaması insanları etkiliyor. Tvlere de çıkıyo vs Ky nin yanında kolpaları..
İstese o keklere, köprü üstgeçit tünel bile satar
O kadar inanmış müritleri olmuş Kamilin)))
Gıravat bu işlerde çok önemli
Bi ara kuşluda biri vardı, Nalbur dükkanı arka fonda, önde kendi gıravatlı fotosu, bi dünya kişi hocam vs yazıyordu)))
---//
Ben gerçekleri yazayım.
-Bedelli maalesef borsamızın en lanet şeyidir. Patronları çözüm üretme yerine tembelliğe iter, yatırımcının cebinden neyse
-Reklam reklam tv konuşmaları peşine Pardonların yüklü mal satışı iyi değildir
-Temettü işi, 5-10 yıllık güzel iştir öyle bunun anlattığı gibi 2-3 ayda zengin etmez. Uzun vade minumum 5 yıl sonra ürün verir temettü işi. O da doğru hissede
---//
Bizim eşşeğe gelirsek. Halen bekletiyor
Gerçi ben böyle yazınca, ama ama son 3 yılda %710 yükseldi diyosunuz , sizler de haklısınız ne diyim
Yatırım tavsiyesi değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir
Yer İmleri