Sayfa 8/993 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Su anda Izmir de resmen komur kokuyor hava

Millet dogalgazdan komure gecti demekki

Adamda hakli. Ya komur yakacak yada AVM ye gezmeye gidecekler

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Hic sasirmadim

Kiralarin yuksek oldugu merkezi Amerikan sehirlerindende boyleydi. Orada 20 dakkaydi burada 30 dakka

Biz daha iyi durumdayiz

20 dakka sonunda garson basina dikilir ya kalk yada yeni siparis ver der gibi bakar

Kapida 20 kisi kuyrukta. Boyle cok lokanta var yurtdisinda.

Benim anlamadigim neden yurtdisindaki herseyin kotusu geliyor iyi seylerin hicbiri gelmiyor.

Buna izin veren denetleyen bir kurum falanmi var acaba?

4. Su anda bir Guney Kore filmi izliyorum

Hayatimda seyrettigim en iyi filmlerden. :The Man from Nowhere

Filmde bir suru gecekondu mahallelerine falan giriliyor bizdekilerden beter

Merak ettim baktim guney korede asgari ucret 1000 dolarmis

Bizdekinin 3 katindan fazla.

Peki nasil oluyorda bazi bolgeleri bizden daha fakir? Olayi anlayabilen varmi?

5. Yolu çok ters diye gidemiyorum ancak şehir dışına gidersem uğruyorum .

Hal fiyatlarına baktım geçen haftanın istavrit kutusu(13-15 kilo ) 100 tl kalamar kilosu 40 tl ahtapot kilosu 60 tl imiş bunlar tabi liste fiyatı çok yüklü alırsanız pazarlık oluyordu

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yahu lunların fotoğraflarını çekip koysana şuraya mandalina dediğin fiyataysa bir kasa kargo ile yolla bana ankaradan daha ucuza mal ederim iyi mandalina 20 tl ankarada
    Yada 3-5 arkadaş birleşir geliriz istavrit en ucuzu 30 tl benzini bile kurtarırız muz 12 tl 15 tl pembe domates portakal iyisi 10 tl

Ümraniye Merkezdeki pazarda domates en ucuz 12 , portakal elma iyisi 6.90 , mandalina 12 , balık istavrit 30 , sarıkanat 90 tl , kıvırcık 10 , göbek 12 , havuç bile 10 tl idi...Patlıcan kabak yoktu , dolma biber 15-20 tl ...

Walla o pazarı bende merak ediyorum....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Ümraniye Merkezdeki pazarda domates en ucuz 12 , portakal elma iyisi 6.90 , mandalina 12 , balık istavrit 30 , sarıkanat 90 tl , kıvırcık 10 , göbek 12 , havuç bile 10 tl idi...Patlıcan kabak yoktu , dolma biber 15-20 tl ...

Walla o pazarı bende merak ediyorum....
    Bu fiyatlar Beleş.!!!
    Ayvanın turpların büyükleri heybede.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Yeni konunun linkini niye paylaşmadınız öncekinde pis fakirler. Korktum banlandım sandım.

Neyse konumuza geri dönersek yarın akşam yemekte ne yesek acaba?

Sayfa 8/993 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •