Londra’daki toplantıya Merkez Bankasından herhangi bir yetkili davet edilmediği için, Merkez Bankasından katılım olmamış diyorlar.
Bir de toplantıyı Ferit Şahenk’in sahip olduğu finans kurumu organize etmiş. Normalde bu tarz toplantıları büyük bankalar organize edermiş. Bu da yabancı ilgisinin azaldığını gösterirmiş diye bir video izledim.
Kanun nizam tanımayan , eşkıyalıkla ülke yönetenlere hiçbir şey fayda etmiyor...
Borcun,En az % 20 sini peşin istiyorlar..
Seçim öncesi kapsamlı af / yapılandırma çıkarırlar da,bu güne - bana- faydası yok..
Bu zübükler;O zamana kadar , ''vatandaş dan ne yolabilir isek kaardır '' mantığı ile hareket ediyorlar..
Hadeee turfanda fatura bunlar!!!:8 ocak-8 şubat elektrik faturası:715 tl,haydi şimdi bütün eller havaya...
Not:bir önceki aya göre yaklaşık 50kw az tüketmemize rağmen 200 tl fazla fatura geliyor,ayrıca tüm tüketim ;2.227 tl den fiyatlanmış,bazı arkadaşların dediği gibi 200 kw sonrası zamlı tarifeye geçiş yok,o miktarı geçtiysen direk yaslamışlar,çüş artık normal kullansak standart bir eve bin tl+ gelecek fatura,sebep olanları, destek olanları saygıyla selamlarım....
Son düzenleme : watcher46; 08-02-2022 saat: 14:30.
Yer İmleri