Sayfa 175/505 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Şizofren ve anti sosyal kişilik bozukluğu ilacı icad etsede RTA , hasta ettiği yatırımcıları iyileştirse...

Allah şifa versin bu husse de kafayı yiyen tüm yatırımcı kardeşlerimize

İnşaallah yükseliş başlar ve herkes normal insan formuna döner
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. TradeAtlas taramasını eke bırakıyorum siteden ilgili tarihi girip detaylara bakabilirsinz 2020 2 çeyrek de 1 görünmeyen sevkiyat dışında bütün sevkiyatlara ulaştım yazdım diagnovital için ve phonexdx (FDA raporunda RTA nın RNA izalatörünü kullandığı yazıyor) bunlar dışına rta nın üreünlerinden magicprep de çıktı onlarıda ekledim

https://imgyukle.com/i/EoyCbe
    Attached Images Attached Images
    Son düzenleme : Hoccu; 13-02-2022 saat: 19:31.

3. Birçok ülke Corona kısıtlamalarını sona erdirdi... Maske yasağı bile yok artık bazı ülkelerde

Bundan sonra sadece aşı var. İlaç var... Bazı ülkelerde artık ilacda verilmiyor. Corona etkisiz diye aşı oluslar da azaldı, çünkü ölüm korkusu sona erdi...

Hayatımızda olacak tek şey , Corona in tipini belirlemek ve hastayı tespit edip bulasi önlemek için test Kiti
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    TradeAtlas taramasını eke bırakıyorum siteden ilgili tarihi girip detaylara bakabilirsinz 2020 2 çeyrek de 1 görünmeyen sevkiyat dışında bütün sevkiyatlara ulaştım yazdım diagnovital için ve phonexdx (FDA raporunda RTA nın RNA izalatörünü kullandığı yazıyor) bunlar dışına rta nın üreünlerinden magicprep de çıktı onlarıda ekledim

Eline sağlık kardeşim

5. Yokmu umut verici iki kelam edicek kimseler

6.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    TradeAtlas taramasını eke bırakıyorum siteden ilgili tarihi girip detaylara bakabilirsinz 2020 2 çeyrek de 1 görünmeyen sevkiyat dışında bütün sevkiyatlara ulaştım yazdım diagnovital için ve phonexdx (FDA raporunda RTA nın RNA izalatörünü kullandığı yazıyor) bunlar dışına rta nın üreünlerinden magicprep de çıktı onlarıda ekledim

Bugüne kadarki bu forumda en güzel paylasimlardan biri olmuş calismalariniz. Tebrik ve teşekkür ederim

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Yokmu umut verici iki kelam edicek kimseler
    Son 2 gündür yazılanlardan da umutlanmadıysan işin zor. Kit bizim tamam onda sıkıntı yok da, bakalım o mallar RTALB tarafından mı yoksa kendi kurdukları şirketler tarafından mı ihraç edilmiş çok yakında anlayacağız.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8. İyide bunu öngören , az çok içeriden bilen , piyasa okuyan , temelci veya teknikçi bir Allah'ın kulu da görmezmi sayın hissedarxd

Canlı açık önümde , 1 lot alıcı olmazmı ya istekli olarak , selam vereni yok resmen ..

Sayfa 175/505 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •