Sayfa 448/699 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Trade etmeyi asla düşünmüyorum. Uzun vadeciyim, 2008 den bu yana reel kar elde etmediğim hiç bir hissem olmadı.

Şu an testere piyasadayız, düşeceğini düşünmemekle beraber olağanüstü bir gelişmede düşerse alım fırsatı olarak değerlendireceğim.

20 lere indiğinde ekleme yapmayı düşünmemiştim, ancak bu kez fırsat olur diye düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Tamam yazmayacağım
    Hocam kar beklentisini teknik destek direnç vs gibi bilgileri yazarsanız sevinirim. Yorumu herkes kendi kendine yapsın

3. Çok acımasız, çok vicdansız, çok açgözlü bir tahtacımız var... Ya sabır...

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam kar beklentisini teknik destek direnç vs gibi bilgileri yazarsanız sevinirim. Yorumu herkes kendi kendine yapsın
    Ben Nisan başına kadar ayı piyasasi bekliyorum bilanço vs bakmıyorum Algyo yine şaşırtmadı Ekim Kasım Nisan Mayıs döngüsü aynen devam bu döngüyü bozacak tek haber Maslak imar sorunu

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayasofya hoşgeldin

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Böylesi bozuk zamanların senedi ALARK dir takip ettiyseniz çok değil daha bir kaç ay önce alark 8 9 aralığında iken alark a geçilmeli diye yazmıştım şimdi ben egolumuyum bu bilgiyi kim kime verir Allah aşkına soruyorum biraz objektif olurmusunuz

7. Hiçbir platforma yazmicam sizde sormayın teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Hiçbir platforma yazmicam sizde sormayın teşekkürler

söz namustur takipçisi olacağım

Sayfa 448/699 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri