Sayfa 647/897 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Kendini deşifre eden spek az bisi ortaklığını arttırmış. Kendisinden daha agresif artışlar bekliyoruz.

"TURGG payları ile ilgili olarak 7.120.696 TL nominal sermayesindeki paylarım/oy haklarım birlikte haraket ettiğim Metin Uçar Eğitim
    Vakfi ile birlikte 10 /02/2022 tarihi itibariyle Toplam 168.729 Nominal adet ve %2.36 sınırına ulaşmıştır."
    bu kap haberinde laf cambazligi yapilip sahiplik oranini dusuk gostermistir.. 7.120.696 yani hisselerin tamamina orani 168 bin lotu olmus...buda yuzde olarak 2.36 denk geliyor..
    halbuki fiili dolasima gore piyasadaki lot satisi 1.661.970 lot...piyasada donen lot sayisina gorede 168 bin lot yuzde 10.12 tekabul ediyor iste burada KAP zorunluluguna giriyor...halbuki yuzde 5 denk iken haber atmasi gerekiyordu... bu uyanik arkadas koylu kurnazligi yapip yuzde 7.120.696 lotun yuzde 2.35 iken haber atti.. normalde fiili dolasimdaki sayinin yuzde 5 i asmasi durumunda haber atmasi lazimdi

2. Bu spekte tirt çıktı desenize [emoji16]

3. İhraççının Sermaye Yapısına ve Yönetimin Kontrolüne İlişkin Değişiklikler ile İdari Sorumluluğu Bulunan Kişilerin Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin İşlemlerinin Açıklanması
    Açıklama yükümlülüğü;

Bir gerçek veya tüzel kişinin ya da bu gerçek veya tüzel kişi ile birlikte hareket eden diğer gerçek veya tüzel kişilerin doğrudan veya dolaylı olarak payları borsada işlem gören bir ihraççının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95 ine ulaşması veya söz konusu oranların altına düşmesi halinde bu kişiler tarafından,
    yerine getirilir.

4. c) Birlikte hareket eden kişiler: Bir ihraççının sermaye yapısında veya yönetim kontrolünde değişiklik oluşturmak amacıyla açık ya da zımni, sözlü*ya da yazılı*bir anlaşmaya dayanarak işbirliği yapan gerçek ve/veya tüzel kişileri,
    ğ)*İhraççı: Sermaye piyasası*araçlarını*ihraç*eden, ihraç*etmek*üzere Kurula başvuruda bulunan veya sermaye piyasası*araçları*halka arz edilen tüzel kişileri,

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20140123-5.htm

5. Buradan anlaşılan: abimiz bildirim yükümlülüğü yokken kendisini deşifre etmiş. Elinde ciddi mal var fiili dolasimdakini baz alırsak, eger Uçar abimiz borsada satacaksa mali soyisminin hakkini verip once tahtayı ucurmasi lazim. Tahtalardaki mazisi malum. Buraya da illaki bi Coşku getirecektir diye tahmin ediyorum.
    Hem ne demişler şeyh uçmaz müridi uçurur. Adam ben buradayım diye muritlerini icabet etmeye davet etmiş. Biz zaten müzmin bir şekilde beklemekteyiz.

6.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Buradan anlaşılan: abimiz bildirim yükümlülüğü yokken kendisini deşifre etmiş. Elinde ciddi mal var fiili dolasimdakini baz alırsak, eger Uçar abimiz borsada satacaksa mali soyisminin hakkini verip once tahtayı ucurmasi lazim. Tahtalardaki mazisi malum. Buraya da illaki bi Coşku getirecektir diye tahmin ediyorum.
    Hem ne demişler şeyh uçmaz müridi uçurur. Adam ben buradayım diye muritlerini icabet etmeye davet etmiş. Biz zaten müzmin bir şekilde beklemekteyiz.
    nasil bildirim zorunlugu yokken atmus bu mesaji...
    yalniz borsada islem goren hisse sayisi 1 milyon 661 bin lot yani yuzde 5 gecmus ama yuzde 10 gecince haber atmis...burada bi cingozluk yapip saf ayagina yatip 7120000 lotun hesabina gore haber attirmis...burada spk bu kise ceza kesecektir

7.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    nasil bildirim zorunlugu yokken atmus bu mesaji...
    yalniz borsada islem goren hisse sayisi 1 milyon 661 bin lot yani yuzde 5 gecmus ama yuzde 10 gecince haber atmis...burada bi cingozluk yapip saf ayagina yatip 7120000 lotun hesabina gore haber attirmis...burada spk bu kise ceza kesecektir
    Zaten toplam lot sayısına göre olmasi gerekiyor. Piyasada dolaşan lot saysina göre değil. Sadece ben aldım demek için sinyal çakmış herhalde ama yemedi galiba..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Buradan anlaşılan: abimiz bildirim yükümlülüğü yokken kendisini deşifre etmiş. Elinde ciddi mal var fiili dolasimdakini baz alırsak, eger Uçar abimiz borsada satacaksa mali soyisminin hakkini verip once tahtayı ucurmasi lazim. Tahtalardaki mazisi malum. Buraya da illaki bi Coşku getirecektir diye tahmin ediyorum.
    Bu vatandaş gönderiyor
    Peki Mkk neden yayınlıyor
    Her gönderen alım haberi yayınlanıyordu
    Enteresan bir durum.
    Sagliklar

Sayfa 647/897 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz