Sayfa 106/993 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bu sefer pompalamadan kökleyip bırakcaklar galiba.
    Çünkü 31 kereden fazla pompalayamazlar.
    Bu sefer de durum aynı yolda ilerliyor. Artık buraya neyin, şeyin ne olduğunu , neden nasıl olacağını yazamıyoruz ama bakan anlıyordur sanırım. Birilerinin stok yaptığı malı yeteri kadar topladığına inandığı zaman piyasaya istediği fiyattan sürdüğü durumlara lügatta bir isim vardı ama hatırlamıyorum.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Çok uzun yazmamak için özet geçtim. Bu evde 2,5 yıldır kiracıyım. Kartlı sayaçtı. Her ay enflasyon farkı faturası bırakıyorlar ve ilk gaz alımında önce bu farkları kesiyor ve kalanına yeni gaz yüklüyordu. Buraya kadar sorun yok ! ( aslında sorun peşin alınan gaza daha ne enflasyonu ? ama alışmıştık.... )

Dediğim gibi insanları çıldırtmak için - intikam için - kışın en sert zamanı kapıya bir kağıt bırakarak 5 iş gününde eski aboneliğin feshini ve yeni mekanik sayaç aboneliğinin başvurusunu şart koşmuşlar. Cuma gecesi saat 23 de internetten abone oldum. 780 lira güvence parası alacakları için eskiyi fesih etmediniz bile demediler. Pazartesi de apar topar eski sayacı - arızalı - fişlemesiyle aldılar. Oysa arıza felan yoktu. Dert başka. 430 metreküp gaza kondular. Güya laboratuvara gidecekmiş, incelenecekmiş eğer gaz varsa önümüzdeki 3 aydan sonraki faturalardan düşülecekmiş. Önümüzdeki 3 ay demek 20 mayıs....sonrası. Yaz gelmiş ve tüketim asgariye düşmüş olacak. Yani benim 430 metreküp gaz eğer verirseler bile seneye kışa enflasyondan erimiş olarak gelecek. Düpedüz GASP bu. Lakin derdini kime anlatacaksın. Eğer bu firma muhalif bir firma olsaydı çoktan tepesine kırk kişi binmişti.
    1,5 aya kalmadan yüklüyorlar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Çok uzun yazmamak için özet geçtim. Bu evde 2,5 yıldır kiracıyım. Kartlı sayaçtı. Her ay enflasyon farkı faturası bırakıyorlar ve ilk gaz alımında önce bu farkları kesiyor ve kalanına yeni gaz yüklüyordu. Buraya kadar sorun yok ! ( aslında sorun peşin alınan gaza daha ne enflasyonu ? ama alışmıştık.... )

Dediğim gibi insanları çıldırtmak için - intikam için - kışın en sert zamanı kapıya bir kağıt bırakarak 5 iş gününde eski aboneliğin feshini ve yeni mekanik sayaç aboneliğinin başvurusunu şart koşmuşlar. Cuma gecesi saat 23 de internetten abone oldum. 780 lira güvence parası alacakları için eskiyi fesih etmediniz bile demediler. Pazartesi de apar topar eski sayacı - arızalı - fişlemesiyle aldılar. Oysa arıza felan yoktu. Dert başka. 430 metreküp gaza kondular. Güya laboratuvara gidecekmiş, incelenecekmiş eğer gaz varsa önümüzdeki 3 aydan sonraki faturalardan düşülecekmiş. Önümüzdeki 3 ay demek 20 mayıs....sonrası. Yaz gelmiş ve tüketim asgariye düşmüş olacak. Yani benim 430 metreküp gaz eğer verirseler bile seneye kışa enflasyondan erimiş olarak gelecek. Düpedüz GASP bu. Lakin derdini kime anlatacaksın. Eğer bu firma muhalif bir firma olsaydı çoktan tepesine kırk kişi binmişti.
    Bence Tuk.Mah.Hakem heyeti nezdinde dava acabilirsiniz.

Zamaniniz varsa tabiki.

309 vefat ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Altın, gümüş,petrol tepetaklak oldu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Altın, gümüş,petrol tepetaklak oldu...
    Petrol aşağı gitsin artıkça her şeye zam geliyor amk.

Cem Uzan çıkıyormuş:

8.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Metin ağabey yapraktamı kullanmıyon.
    Donunu kim aldı.😁
    ayıyım ben ayılar don atlet giymez her tarafım kıl zaten eskiden buzdolabım yoktu hamdolsun şimdi var yazları dolapta uyuyom eskiden asansör yoktu basamakları kendim çıkıyordum hamdolsun şimdi var eskiden et yoktu ormanda gezip duruyodum bi avlak bulacam diye hamdolsun şimdi var gidiyom kasaba alıyom eskiden kasap yoktu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 106/993 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •