Sayfa 297/1002 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Sn myfinans
    Bi fona fazla giris olursa fonun. Getirisi dusermi
    Bi hafta once 190 kisiydi simdi 366 oldu. Fonda ZBJ

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn cerento
    Fonlara ani ve çok sayıda giriş olduğunda fonun getirisinin düştüğünü çok defa gördük
    Bu durum değişkenlerde böyle oldu

Ama zbj bir ppf
    Yeni girişlerin çokluğu karşısında o fonu farklı kılan enstrümanın o oranda artmaması halinde fon getirisi düşebilir

mesela yeni girişleri yüksek oranlı finansman bonosuna bağlayamazsa ister istemez getiride düşüş olacaktır

Yeni girişleride eskisi gibi yüksek oranla değerlendirebilirse sorun yaşanmaz

2. Tesekkurler
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sn cerento
    Fonlara ani ve çok sayıda giriş olduğunda fonun getirisinin düştüğünü çok defa gördük
    Bu durum değişkenlerde böyle oldu

Ama zbj bir ppf
    Yeni girişlerin çokluğu karşısında o fonu farklı kılan enstrümanın o oranda artmaması halinde fon getirisi düşebilir

mesela yeni girişleri yüksek oranlı finansman bonosuna bağlayamazsa ister istemez getiride düşüş olacaktır

Yeni girişleride eskisi gibi yüksek oranla değerlendirebilirse sorun yaşanmaz
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    TZT nin Aralıkta ve Ocakta yaptığı 2 pik hareket var.
    Bu hareketlerin sebebini bilen var mı?

Bu 2 hareket fonun getirisinde %6 lık katkı sağlamış.
    Bunları görmezden gelirsek OSD nin performansı çok daha iyi.

Ek 28279
    Grafik hangi siteden acaba.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4. Selamlar ojk altın fonu satis verdim.valor 1 gün diyor .yarın acaba bugün ki ons yükselişi yansır mı

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Selamlar ojk altın fonu satis verdim.valor 1 gün diyor .yarın acaba bugün ki ons yükselişi yansır mı
    BORSA İSTANBUL KIYMETLİ MADENLER ve KIYMETLİ TAŞLAR PİYASASI BÜLTEN'nine göre hesaplanır.
    1885 civarı görünüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Geçen hafta aynı konuyu tartıştık.
    Gayrimenkulden aldığımız getiriyi bu zamana kadar hiç bir yerden almamışız diye bir hesaplama çıktı ortaya.

Fakat şöylede bir gerçek var, Bu getiri sanal. Satmak istediğin anda, paranı cebine koymak istediğin zaman alıcı bulmak kolay değil.
    İşin bu tarafından bakınca o getiride gerçekte yok gibi.

Bu arada ev yerine Tarla yada alabilen için Arsa çok daha iyi getiri sağlıyor.
    Gayrimenkule dolar bazlı baktığımızda son 3 senedir bir düşüş var. Ayrıca sahibindendeki fiyatlara kanmayın, %20 daha düşüğe ve o da ancak birkaç ay içinde satarsınız. Herkes pazarlık payını ekleyip ilan koyuyor...

Tam 3 sene önce bugün, 100bin dolar olan ev(528bin tl), bugün 1milyon360bin oldu mu sizce 1 milyon bile olmadı...

Lutfen deneyip sonucunu buraya yazabilir misiniz, cunku benim kontrol ettigim iki ziraat bankasi nda bu dedikleri olmamaktadir..

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ziraat bankasından zbj alınamamasını sordum. ziraat mobildeki yatırım menüsünden ziraat yatırım hesabı açtıktan sonra bu fonu alabilirmişiz
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. Dün sabah biraz OSD Ve DZT alımı yaptım hala hesapta görünmüyor

Genel de böyle mi oluyor bu işler anlamadım ki

Sayfa 297/1002 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •