Sayfa 454/699 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    32.7 33 arasi GAP var maksimum oraya tepki
    .............

2. Tam yükseliyor gibi yaparken yine biden denen provokatörün oyununa geldik. Sayın armada, bu siyasi kriz olmasa öngörülerin bayağı ertelenecekti sanırım... Adam her gün birşeyler söyleyip dünya piyasalarını olumsuz etkiliyor...

3. Gerçek düşüşün başlangıcı 21 22 Şubat ta başlayacak ve bundan çok eminim Nisan in ilk haftasına kadar ayı piyasasi izleyeceksiniz bizde tribünde yerlerimizi aldık büyük senetlerin bitişini bekliyordu piyasa nihayet dün ve bugün son morfinlerini aldılar ve bittiler kimseyle alıp veremedigim yok her kim ne derse desin ben bilgi ve tecrübeme güveniyorum boğa olana niye boğasin demiyorum hatta boğa olanlar için de Algyo 32 altı olmamalı diyorum kendimce analiz yapıyorum adı üzerinde analiz şimdilik hakaret içerikli yazı yazanlari umursamıyorum önce haklı çıkmayı sabırla bekliyorum sonrasında ilgiliye cevap hakkımı kullanicam

4.  Alıntı Originally Posted by fortune Yazıyı Oku
    Tam yükseliyor gibi yaparken yine biden denen provokatörün oyununa geldik. Sayın armada, bu siyasi kriz olmasa öngörülerin bayağı ertelenecekti sanırım... Adam her gün birşeyler söyleyip dünya piyasalarını olumsuz etkiliyor...
    Piyasalar birbirine sinonim bağlı düşüşe bazen coinler öncülük etmekte bazen Dünya'da onca borsa varken her nedense BIST i düşüşlerde öncü olarak kullanmaktalar işte bunların nedenlerini edindiğimiz tecrübeler ile anlatmaya çalışıyorum bir kaç kişi çıkıp hakaret edince niye yorayimki kendimi diyorum.Bitcoini Mart düşüşünde 13 19 arasında göreceksiniz işte burda tüm piyasalar dib yapacak bu ana kadar beklemedeyiz

5.  Alıntı Originally Posted by fortune Yazıyı Oku
    Tam yükseliyor gibi yaparken yine biden denen provokatörün oyununa geldik. Sayın armada, bu siyasi kriz olmasa öngörülerin bayağı ertelenecekti sanırım... Adam her gün birşeyler söyleyip dünya piyasalarını olumsuz etkiliyor...
    Alakası yok gitmek isteyen senet gider aynı ortamda alark geçen yıl 5 7 arasında idi daha 2 3 ay oldu olmadi 8 9 idi şuan 19 burdan şu sonuç çıkar Algyo yatirimcilari genel kurul da hesap sordukları için cezalilar Leyla bacım istese alcar gibi yapar alark a gücü yeten bunu mu goturemeyecek dediğim gibi cezalilar

6. Ayık olun adamlar büyük senetler de idi.Thy 12 den 30 a, Tüpraş 80 den 200 e, Ykb 2 den 4 e, sahol 8 den 16 ya gelmiş ve konjonktür ile birleştirin artık piyasa sizcede duzeltmezmi

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Ayık olun adamlar büyük senetler de idi.Thy 12 den 30 a, Tüpraş 80 den 200 e, Ykb 2 den 4 e, sahol 8 den 16 ya gelmiş ve konjonktür ile birleştirin artık piyasa sizcede duzeltmezmi
    yan tahtalar gelecekler. üstte verdiğin tarihlerde bilanço haftasına denk geliyor. düşürmezler.

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    yan tahtalar gelecekler. üstte verdiğin tarihlerde bilanço haftasına denk geliyor. düşürmezler.
    Boğa olanlara niye boğasin demiyorum uzun yıllar edindiğim BIST tecrübesi Şubat ve Mart ta tatile cik der yaşanmış tecrübeyi tekrar yaşamam endeks in cokusleri hep bu aylar 120 binden 82 bine düşüş, 158 binden 120 ye düşüş hep bu iki ay tesadüf olabilir mi sizce

Sayfa 454/699 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •