Bu tur video'lar ulke disina gitmek dusuncesi olan gencler icin bence cok faydali.
Zor olan, yurtdisina gidip bir yerde is'e girmek.
Ancak bu tur ticaret yapmak daha zahmentli ve kazancli.
Bunun icin de bakmaniz gereken en onemli nokta, gitmeyi planladiginiz ulkenin ic guvenlik durumu.
Bir siralama yapacak olursaniz, ilk sirada guvenlik, ikinci sirada calisma izin ve imkanlari, 3. sirada ise, eger bir uretim bilgi birikiminiz varsa o urunu orada uretebilme imkanlarina bakmak olmali.
Gecenlerde bir arkadasa tavsiyede bulundum.Ruanda diye.
Bugun Afrika'nin acik ara en guvenilir ulkesi ve Afrika'nin isvicresi deniyor ve ulke tum gucu ile bir Singapur olma yolunda.
Aklinizda bulunsun.
Araplar ve çok sayın gurbetçiler alıyor olmasın,malum orta direk diye bir şey kalmadı,dibini sıyırdılar,evine aylık;7-15 bin tl para giren bir aile nasıl 2-3 milyonluk evlerden alacak,benim çevremde artık ev,araba alma muhabbeti hiç dönmüyor,hangi markette sıvı yağ ucuz,hangi çayı alalım bizim sosyalleşme konularımız maalesef...
Sonunda buda oldu. Boş baklava, kaşarsız tost, içsiz köfteden sonra saunasız hamam yapmışlar. Bizzat denedim. Elektrik faturası 10.750 gelmiş. Adam sadece pzar günleri açıyormuş. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar..
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri