Sayfa 459/701 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gerçek düşüşün başlangıcı 21 22 Şubat ta başlayacak ve bundan çok eminim Nisan in ilk haftasına kadar ayı piyasasi izleyeceksiniz bizde tribünde yerlerimizi aldık büyük senetlerin bitişini bekliyordu piyasa nihayet dün ve bugün son morfinlerini aldılar ve bittiler kimseyle alıp veremedigim yok her kim ne derse desin ben bilgi ve tecrübeme güveniyorum boğa olana niye boğasin demiyorum hatta boğa olanlar için de Algyo 32 altı olmamalı diyorum kendimce analiz yapıyorum adı üzerinde analiz şimdilik hakaret içerikli yazı yazanlari umursamıyorum önce haklı çıkmayı sabırla bekliyorum sonrasında ilgiliye cevap hakkımı kullanicam
    Simdi Tum platformlari gezin bunu diyen ustad var mi bakin bakalim araci kurumlar dahil TOPUNUZ GELIN diye bosa demedim

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    32.7 33 arasi GAP var maksimum oraya tepki
    Olmus mu olmamismi

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Piyasalar birbirine sinonim bağlı düşüşe bazen coinler öncülük etmekte bazen Dünya'da onca borsa varken her nedense BIST i düşüşlerde öncü olarak kullanmaktalar işte bunların nedenlerini edindiğimiz tecrübeler ile anlatmaya çalışıyorum bir kaç kişi çıkıp hakaret edince niye yorayimki kendimi diyorum.Bitcoini Mart düşüşünde 13 19 arasında göreceksiniz işte burda tüm piyasalar dib yapacak bu ana kadar beklemedeyiz
    BTC icin 13 19 un altini ciziyorum

4. Hisse senedini taşımayıpta sağda solda savaş olsun da dipten gireyim mantığındaki düşüncede olanlar hep beklerler çünkü borsanın yüzde sekseni pisikolojiktir düşünce az daha düşşün o zaman alırım çıkınca da düşmesini bekleyip kağıda girmezler yani hep beklemede kalırlar tıpkı şimdi bekledikleri gibi ellerine kalem alıp fiyat çizerler sonradan birdaha bir daha çizer çizer dururlar

5.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Hisse senedini taşımayıpta sağda solda savaş olsun da dipten gireyim mantığındaki düşüncede olanlar hep beklerler çünkü borsanın yüzde sekseni pisikolojiktir düşünce az daha düşşün o zaman alırım çıkınca da düşmesini bekleyip kağıda girmezler yani hep beklemede kalırlar tıpkı şimdi bekledikleri gibi ellerine kalem alıp fiyat çizerler sonradan birdaha bir daha çizer çizer dururlar
    Benim görüşüm, Ukrayna olayı büyütmezse bu iş Kırım’daki gibi Rusya’ya yaptırımlarla yavaş yavaş biter. Bu olayın gündemden düşmesi ile FED’in 25 bp faiz artırması bile piyasaya koymaz. Biz de yolumuza bakarız.

6. Bu devirde kimse kimseyle savaşa girmez savaş tam tamları çalınır durur uzaktakiler de bu tamtamları duyup panikler yani satışa geçerler durum bu

7. Sayın arkadaşlar Algyo nun endeksteki ağırlığı ne kadardır filin üstündeki sinek kadardır endekse bakarak bu kağıtlara girilmez yada çıkılmaz Gyo düşünceme göre geçen yıl bir karar verdi Ayhan yavrucu da bunu beyan etti zaten biz turizm alanında geç kaldık bu alanda ilerleyeceğiz paramızda var demişti Bodrum Gündoğan alındı belki bir süpriz daha yaparlar
    Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,096
    sn meteor, sn eliot, sn uzman teşekkürler...
    aslında yatırımcılıktan ütmeye doğru geçildiğinde hem tamtamlar hem de psikolojik spekülasyonlar önemli hale geliyor... ben kendi adıma trader değilim. hisse biriktiririm eğer güzel bir fiyata gelirse satarım. zaten biriktirmekteki amacım direkt yükselsin satayım şeklinde olmadığı için hissenin kendi kafamdaki ederi bellidir. aman efendim şuradan döner buradan zıplar, burada sallanır yerine aldım hedefim şu der ve beklerim...
    sn eliotun söylediği gerçek, çoğu kimse hisse almaz. eğer gerçekten kendi söylediklerini yapıyor olsalar parayı koyacak yer bulamayacakları için buralarda geyik yapıp durmazlar. bazıları sadece görevlidir. bazıları psikolojik bozuklukla hareket eder... takılmamak lazım ama maalesef piyasanın bozulmasına sebep olabiliyorlar...
    ALGYO güzel bir hisse ( benim ilgi alanımda değil sadece ALARK ile ilgisinden dolayı takipteyim). hem potansiyeli hem karı gerçekten müthiş. eğer yatırımcı iseniz bir zaman gelecek bu karlar çuvaldan taşacak ve o zaman hissede iseniz zaten yatırımınız yerini bulacak. başka türlü neden ucuz hisse peşine düşesiniz ki. sürekli atraksiyon içinde olan hisseler varken

Sayfa 459/701 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •